DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Byte-X

Byte-X is een merk van Omega Pharma, een bedrijf dat zich richt op gezondheids- en verzorgingsproducten. Byte-X is het product om nagelbijten en duimzuigen af te leren. Door middel van een dun laagje Byte-X op de nagels aan te brengen ontstaat er een onaangename smaak indien er op de nagels wordt gebeten of gezogen.Lees meer
  • Byte x Byte-X 11ML

    Byte x Byte-X | 11ML

    Voorraad: > 50
    6,10

Slechte gewoontes afleren

Zien uw nagels er afgekloven en lelijk uit, omdat u maar niet kan stoppen met nagelbijten? Of lukt het uw kind maar niet om te stoppen met duimen? Gebruik dan Byte-X, een effectief middel waarmee u deze slechte gewoontes kunt afleren.

Wat is Byte-X?

Het lijkt op een nagellakje, maar heeft een ander doel dan het opfleuren van uw nagels. Smeer dagelijks de kleurloze lak op uw nagels. Als u uw vinger dan in uw mond steekt om te duimen of te nagelbijten, zult u hem er direct weer uithalen, want de lak heeft een onaangename, bittere smaak die u liever niet in de mond hebt. Byte-X kan u gebruiken vanaf 6 jaar en het is niet schadelijk voor de gezondheid.

Wat zit er in Byte-X?

In Byte-X zitten drie actieve ingrediënten: aceton, ethanol en hydroxypropylcellulose. Aceton dient in nagellakremovers als oplosmiddel. Het werkt ook desinfecterend. Ethanol is een alcohol, wordt gebruikt als oplosmiddel en werkt ontsmettend en reinigend. Hydroxypropylcellulose is een E-nummer, om precies te zijn E463. Het wordt gebruikt als verdikkingsmiddel of anti-klontermiddel.

Wat is er zo slecht aan nagelbijten en duimen?

Afgekloven nagels zien er niet mooi uit, dat zal iedereen toegeven. Het heeft echter nog meer nadelen. Op uw nagels en vingers zitten erg veel bacteriën. Als u nagelbijt komen deze in u mond terecht: dat kan zorgen voor infecties. Nagelbijten kan er ook voor zorgen dat u gebit slijt. Voor uw nagels zelf heeft nagelbijten ook slechte gevolgen. U kan zo ver bijten dat u nagels ingroeien en er kunnen wondjes ontstaan. Duimen kan leiden tot gebitsproblemen, omdat er druk op de tanden komt te staan. Tanden kunnen steef gaan staan en het verhemelte kan zich zo ontwikkelen dat het neus-tussenschotje scheef komt te staan.

Wil u gezondheidsproblemen voorkomen en het nagelbijten of duimen snel en voorgoed afleren? Gebruik dan Byte-X! Byte-X kopen doe u natuurlijk bij deonlinedrogist.nl.