Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9367.423 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Hormoonhuishouding (schildklier)

Bonusan Tyronyl 90CP

Heeft een regulerende werking op de schildklier

21,09 19,83
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 90CP
  • EAN: 8711827018827
  • Op voorraad:  20  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Tyronyl:
Heeft een regulerende werking op de schildklier en werkt zo ondersteunend voor de hele stofwisseling. Het bevat een synergistisch complex van nutriënten die de schildklier ondersteunen.

Hoe werkt het?
Werking
De schildklier neemt in de stofwisseling van het lichaam een zeer centrale rol in. Via de schildklier worden tal van processen in het lichaam aangestuurd, zoals bijvoorbeeld de energiehuishouding, het hart- en vaatstelsel en het zenuwstelsel. De werking van de schildklier is dus bepalend voor het algemeen functioneren van het hele menselijk lichaam. Voor een goed functionerende schildklier zijn een aantal belangrijke nutriënten essentieel, welke zijn samengebracht in het product Tyronyl.
Jodium is een belangrijk regulerende stof voor de schildklier. Het is een belangrijk onderdeel van de schildklierhormonen tri-jodothyroxine (T3) en thyroxine (T4). In Nederland krijgt ongeveer 5 tot 15% van de bevolking te weinig (minder dan 100 microgram per dag) jodium binnen. Tyronyl bevat jodium uit een natuurlijke bron, namelijk kelp. Kelp is een zeewier dat rijk is aan jodium. Daarnaast bevat kelp ook andere mineralen en spoorelementen die van nature in zeewater voorkomen.
Een ander belangrijke component is selenium. Selenium is een essentieel bestanddeel van de enzymen, die verantwoordelijk zijn voor de omzetting van T4 in het actieve schildklierhormoon T3. Jodium en selenium werken samen en kunnen niet zonder elkaar functioneren in de schildklierstofwisseling. Het aminozuur L-tyrosine is de belangrijkste bouwsteen voor T3 en T4. Andere belangrijke synergisten in Tyronyl zijn zink en niacine (vitamine B3); stoffen die op diverse manieren de schildklierstofwisseling ondersteunen.

Gebruiksadvies
Dagelijks 3 maal 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

Tip
Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules).


Ingredienten

Samenstelling per 3 capsules:
Jodium (uit kelp)     300 mcg
Selenium (als seleno-L-methionine)     150 mcg
L-Tyrosine     450 mg
Zink (als -citraat)     15 mg
Vitamine B3 (niacine)     60 mg

Ingredienten:
microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, cellulose (HPMC).

Bevat geen:
GMO, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Etiket
Download de:  Bonusan_thyronyl.pdf
Informatie folder
Download de:  Bonusan_thyronyl.pdf
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Tyronyl 90CP?

Meer uit ons assortiment