Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Orthomoleculair

Bonusan Acetyl-L-Carnitine 500mg Capsules 60CP

Is goed voor de geestelijke veerkracht en bevordert een evenwichtige gemoedstoestand

36,19 34,02
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8711827009207
  • Op voorraad:  17  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen

Acetyl-L-Carnitine:

- Ondersteunt als donor van acetylgroepen de synthese van neurotransmitters, zoals acetylcholine. Het is van belang voor het behoud van een goed geheugen en een heldere geest;

- Bevordert de hersenstofwisseling en energieproductie in hersencellen en houdt daarmee de hersenen jong, vooral in combinatie met alfaliponzuur;

- Beschermt het hersencelweefsel bij verouderingsverschijnselen door vrije radicalen en verouderingsverschijnselenspigment;

- Houdt de spiegel van cardiolipine in hersenweefsel bij het ouder worden op peil, wat zorgt voor meer energie;

- Is goed voor de geestelijke veerkracht en bevordert een evenwichtige gemoedstoestand;

- Stimuleert de groei en differentiatie van zenuwcellen;

- Ondersteunt de signaaloverdracht tussen zenuwcellen;

- Activeert het immuunsysteem;

- Ondersteunt de reinigende werking van de lever onder meer na het drinken van alcohol en beschermt de lever tegen vrije radicalen.

Hoe werkt het?
Werking
Acetyl-L-Carnitine (ALC) is een aan L-carnitine verwante stof die echter een aantal unieke eigenschappen heeft die L-carnitine zelf niet heeft (vooral met betrekking tot het centrale zenuwstelsel). Een belangrijk verschil is dat Acetyl-L-Carnitine zeer gemakkelijk de bloedhersenbarrière passeert en een belangrijkere rol speelt in de hersenstofwisseling. De lichaamseigen synthese van ALC daalt met het ouder worden. Suppletie met ALC helpt de hersenen te beschermen tegen ouderdomsverschijnselen.

Gebruiksadvies
Dagelijks 2 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen.. De capsules bij voorkeur niet innemen met eiwithoudende levensmiddelen.

Voor een goede geestelijke balans: 500 mg tot 2 gram per dag.

Voor ondersteuning van het zenuwstelsel: 1,5 tot 3 gram per dag.

Het effect op de mentale energie is veelal snel, na zo'n twintig minuten. De overige effecten zijn veelal pas na een maand merkbaar.

Waarschuwing
Vanwege het bevorderende effect van Acetyl-L-Carnitine op de mentale energie, is het raadzaam de capsules alleen overdag in te nemen. Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Er zijn diverse nutriënten die synergistisch kunnen werken op Acetyl-L-Carnitine 300 mg. De laatste tijd staat vooral de combinatie van Acetyl-L-Carnitine met alfaliponzuur erg in de belangstelling. Daarnaast zijn ook Vitamine B-50 Complex, lecithine (bevat fosfatidylcholine en fosfatidylserine) en omega-3 vetzuren goede synergisten.

Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules).

Ingredienten

Samenstelling per 2 capsules:
Acetyl-L-Carnitine 500mg

Ingredienten:
cellulose (HPMC), microkristallijne cellulose, siliciumdioxide.

Bevat geen:
maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

Etiket Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Acetyl-L-Carnitine 500mg Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment