9365.739 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Darm supplementen>Supplementen winderigheid

Arkocaps Venkel Capsules 45CP

Absorbeert gassen

Korting 15%
8,18 6,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Arkocaps
 • Inhoud: 45CP
 • EAN: 8715345001569
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Arkocaps Venkel is een voedingssupplement die een krampwerende werking heeft en overmatige vorming van darmgassen voorkomt. Dit is te danken aan de vluchtige olie die zich in de vrucht van de Venkel bevindt. Venkel kan goed worden ingezet wanneer u last heeft van krampen, die vaak ontstaan na te snel of te pittig eten of wanneer u op onregelmatige tijden eet.

  Het omhulsel van de Arkocaps Venkel capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de vrucht, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

  Dosering
  's Morgens, 's middags en 's avonds 1 capsule vóór de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

  Waarschuwingen
  Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Foeniculum vulgare Mill. Arkocaps Venkel dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
  Ingredienten

  Samenstelling

  Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 390 mg van de vrucht van de Foeniculum vulgare.

  Ingrediënten

  Venkel vruchtpoeder (Foeniculum vulgare Mill.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

  Gebruiksaanwijzing
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Arkocaps Venkel Capsules 45CP?