Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9371.377 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Brandnetel>Brandnetel capsules

Arkocaps Brandnetel Capsules 45CP

Urtica capsules

Korting 25%
8,73 6,55
  • Merk:  Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001293
  • Op voorraad:  34  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Brandnetel is een voedingssupplement met Urtica Dioica (Brandnetel). Brandnetel staat voornamelijk bekend als de plant met prikkelende haren die zorgen voor blaren, branderige plekken en jeuk. Maar Brandnetel bevat daarnaast de vitamine B2 en B5, foliumzuur siliciumdioxide en zink. Hierdoor is Brandnetel ideaal om te gebruiken om sterkere nagels te krijgen, haargroei te bevorderen en haaruitval voorkomen.

Het omhulsel van de Arkocaps Brandnetel capsules is van 100% plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve bestanddelen van de plant, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
’s Morgens, ‘s middags en ’s avonds 1 capsule vóór de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Urtica dioica L., Urtica urens L. In de periode van zwangerschap en borstvoeding kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Brandnetel alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. Arkocaps Brandnetel dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingredienten

Samenstelling
Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 275 mg van het bovengronds gedeelte van de Brandnetel en is gestandaardiseerd op in totaal 0,3% flavonoïden uitgedrukt in rutoside.

Ingrediënten

Poeder van het bovengronds gedeelte van de Brandnetel (Urtica dioica L., Urtica urens L.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Zorgt de werking van de pillen er ook voor dat je haar sneller zal gaan groeien in de lengte en niet alleen bij kale plekken?

Brandnetels zijn rijk aan vitamine A, C en verschillende mineralen en vetten die goed zijn voor het haar. En zal dus de algehele groei van het haar bevorderen. Dus het stimuleert al het haar om te groeien en dikker en sterker te worden.

Mag ik deze pillen zo maar dagelijks nemen zonder medisch onderzoek en wat kunnen de bijwerkingen zijn?
Er zijn geen bijwerkingen bekend van dit product behalve overgevoeligheid voor brandnetel. U kunt deze capsules zonder medisch onderzoek dagelijks innemen.
Wat zijn de ingredienten van deze capsules?
De Brandnetel capsules bestaan uit:
brandnetelpoeder 74% 275 mg per capsule.
De capsulewand is gemaakt van plantaardige hydroxpropylmthycellulose.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Brandnetel Capsules 45CP?

Meer uit ons assortiment