9372.176 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Darm supplementen>Ontlasting dikker maken

Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht Capsules 45CP

Darmtransit

Korting 15%
8,25 7,01
  • Merk:  Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001538
  • Op voorraad:  25  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht is een voedingssupplement die te gebruiken is bij een te snelle darmtransit. Blauwe Bosbes is rijk aan vitamine A en C en Tanninen. Tanninen zorgen ervoor dat de ontlasting dikker wordt gemaakt, waardoor u geen last meer hoeft te hebben van diarree. Naast dat Blauwe Bosbes goed is voor de darmen, helpt het ook om het gezichtsvermogen in het donker te bevorderen.

Het omhulsel van de Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht capsules is van 100% plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve bestanddelen van de bosbesvrucht, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
‘s Morgens, ’s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Vaccinium myrtillus L. Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingredienten

Samenstelling
Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 380 mg van de bosbesvrucht van de Vaccinium myrtillus en is gestandaardiseerd op 0,5% tannines (uitgedrukt in pyrogallol).

Ingrediënten

Blauwe Bosbesvrucht poeder (Vaccinium myrtillus L.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Wat is het effect van Blauwe Bosbes op mijn gezondheid?

De Blauwe Bosbes vruchten bevatten naast vitamine A en C tevens tanninen. De tanninen in de Blauwe Bosbesvrucht helpen de ontlasting dikker te maken en hebben bovendien een antiseptische (ontsmettende) werking. Dit is nuttig omdat diarree meestal het gevolg is van een infectie en/of bacterien die via het voedsel zijn opgenomen.

Blauwe bosbes bevat tevens anthocyanosiden (organische kleurstoffen) die helpen om het gezichtsvermogen in het donker te verbeteren door zowel de aanmaak van het gezichtspurper (staafjesrood) als de microcirculatie te bevorderen.

De Blauwe Bosbes ondersteunt het lichaamseigen herstel van vermoeide ogen sneller van een intensieve dag computerwerkzaamheden en verbetert het waarnemingsvermogen voor hen die bij schemering en duisternis slecht zien.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht Capsules 45CP?

Meer uit ons assortiment