Bestel nu
0
€ 0,00
shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht Capsules 45CP
Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht Capsules 45CP

Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht Capsules 45CP

15% korting
9,56Adviesprijs11,25

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

 • Merk: Arkocaps
 • Inhoud: 45CP
 • EAN: 8715345001538

×

of

Productbeschrijving

Darmtransit

Algemeen
Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht is een voedingssupplement die te gebruiken is bij een te snelle darmtransit. Blauwe Bosbes is rijk aan vitamine A en C en Tanninen. Tanninen zorgen ervoor dat de ontlasting dikker wordt gemaakt, waardoor u geen last meer hoeft te hebben van diarree. Naast dat Blauwe Bosbes goed is voor de darmen, helpt het ook om het gezichtsvermogen in het donker te bevorderen.

Het omhulsel van de Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht capsules is van 100% plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve bestanddelen van de bosbesvrucht, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
‘s Morgens, ’s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Vaccinium myrtillus L. Arkocaps Blauwe Bosbesvrucht dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling
Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 380 mg van de bosbesvrucht van de Vaccinium myrtillus en is gestandaardiseerd op 0,5% tannines (uitgedrukt in pyrogallol).

Ingrediënten

Blauwe Bosbesvrucht poeder (Vaccinium myrtillus L.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Wat is het effect van Blauwe Bosbes op mijn gezondheid?

De Blauwe Bosbes vruchten bevatten naast vitamine A en C tevens tanninen. De tanninen in de Blauwe Bosbesvrucht helpen de ontlasting dikker te maken en hebben bovendien een antiseptische (ontsmettende) werking. Dit is nuttig omdat diarree meestal het gevolg is van een infectie en/of bacterien die via het voedsel zijn opgenomen.

Blauwe bosbes bevat tevens anthocyanosiden (organische kleurstoffen) die helpen om het gezichtsvermogen in het donker te verbeteren door zowel de aanmaak van het gezichtspurper (staafjesrood) als de microcirculatie te bevorderen.

De Blauwe Bosbes ondersteunt het lichaamseigen herstel van vermoeide ogen sneller van een intensieve dag computerwerkzaamheden en verbetert het waarnemingsvermogen voor hen die bij schemering en duisternis slecht zien.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

 • Lucovitaal Rode Gist Rijst Tabletten 360TB

  Lucovitaal Rode Gist Rijst Tabletten | 360TB

  -50%
  19,00
  Adviesprijs 37,99
 • Lucovitaal Bloedsuikerspiegel Capsules 30CP

  Lucovitaal Bloedsuikerspiegel Capsules | 30CP

  -50%
  6,00
  Adviesprijs 11,99
 • Vitakruid NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteïne Vega Capsules 60VCP

  Vitakruid NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteï... | 60VCP

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -10%
  17,90
  Adviesprijs 19,89
 • A.Vogel Oogdruppels Extra Intensief 10ML

  A.Vogel Oogdruppels Extra Intensief | 10ML

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  13,49
 • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta voor een frisse adem 75ML

  Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta vo... | 75ML

  -50%
  1,15
  Adviesprijs 2,29

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist