Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Arkocaps Artisjok Capsules 150CP
Arkocaps Artisjok Capsules 150CP

Arkocaps Artisjok Capsules 150CP

Korting 15%
Adviesprijs 18,97 16,12
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 150CP
  • EAN: 8715345001866
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  17  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

of

Productbeschrijving

Heeft een positieve invloed op de lever en galblaas

Algemeen
Arkocaps Artisjok bevat per capsule 200 mg poeder van het blad van de Cynara Scolymus (Artisjok). Artisjok heeft een positieve invloed op de lever en galblaas dankzij het bestanddeel cynarine. Naast cynarine bevat Artisjok ook nog vele andere stoffen die een beschermende werking hebben op de lever. Arkocaps Artisjok kan tevens gebruikt worden om de spijsvertering te stimuleren, het cholesterolgehalte te verlagen en het bloed te zuiveren.

Het omhulsel van de Arkocaps Artisjok capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van het artisjokblad, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
's Morgens,2 capsules tegelijk tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Cynara scolymus L. Arkocaps Artisjok wordt met name tijdens de periode dat borstvoeding wordt gegeven ontraden omdat het de melkafscheiding remt. Arkocaps Artisjok dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”. Niet geschikt voor kinderen tot 12 jaar.
Ingrediënten

Samenstelling per capsule
175mg Artisokbladpoeder en 80mg Artisjok bladextract en een concentratie van 4.6 mg polyfenolen

Ingrediënten

Intergaal poeder en extract van het blad van BIO Artisjok* (Cynara scolymus L.). Verdikkingsmiddel: BIO Acaciagom, BIO Appelvezels (Malus domestica Borkh.), BIO Boekweit vruchtpoeder (Fagopyrum esculentum Moench.) Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

*Equibalent van 3550mg Arisjokblad per 2 capsules

Vrij van
toegevoegde gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Gluten.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist