9365.682 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Gal en lever supplementen

Arkocaps Artisjok Capsules 45CP

Heeft een positieve invloed op de lever en galblaas

Korting 15%
8,18 6,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Arkocaps
 • Inhoud: 45CP
 • EAN: 8715345001590
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Arkocaps Artisjok bevat per capsule 200 mg poeder van het blad van de Cynara Scolymus (Artisjok). Artisjok heeft een positieve invloed op de lever en galblaas dankzij het bestanddeel cynarine. Naast cynarine bevat Artisjok ook nog vele andere stoffen die een beschermende werking hebben op de lever. Arkocaps Artisjok kan tevens gebruikt worden om de spijsvertering te stimuleren, het cholesterolgehalte te verlagen en het bloed te zuiveren.

  Het omhulsel van de Arkocaps Artisjok capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van het artisjokblad, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

  Dosering
  's Morgens, ´s middags en 's avonds 1 capsule vóór de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

  Waarschuwingen
  Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Cynara scolymus L. Arkocaps Artisjok wordt met name tijdens de periode dat borstvoeding wordt gegeven ontraden omdat het de melkafscheiding remt. Arkocaps Artisjok dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
  Ingredienten

  Samenstelling

  Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 200 mg van het blad van de Cynara scolymus.

  Ingrediënten

  Artisjok bladpoeder (Cynara scolymus L.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

  Gebruiksaanwijzing
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Arkocaps Artisjok Capsules 45CP?

  Meer uit ons assortiment