Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.669 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Homeopathische middelen>Homeopathische geneesmiddelen>Vsm

Vsm Kind 0-3 Chamodent Druppels 10ML

Homeopathische druppels

6,88

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving

  Algemeen
  VSM Kind 0-3 Chamodent druppels is een homeopathisch geneesmiddel.

  Door een wetswijziging mag er sinds juli 2012 op de verpakking of in de bijsluiter van Homeopathische geneesmiddelen niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Heeft u vragen over dit product of andere homeopathisch geneesmiddelen kunt u contact opnemen met een van onze gediplomeerde drogisten.

  Daarnaast staat er op de website van zelfzorg.nl een historisch overzicht van homeopathische geneesmiddelen met daarin de registratie van voor 2013.

  Dosering
  Kinderen van 0 tot 1 jaar:
  Bij acute klachten elk uur 3 druppels, maximaal 6 maal per dag. Als de klachten verminderen 3 maal daags 3 druppels.
  Kinderen van 1 tot 6 jaar:
  Bij acute klachten elk uur 6 druppels, maximaal 6 maal per dag. Als de klachten verminderen 3 maal daags 6 druppels.
  Chamodent druppels bij voorkeur een half uur voor/na de maaltijd toedienen, even in de mond laten houden en dan laten doorslikken.

  Ingredienten

  Per 100 g: Belladonna D6 10 g, Chamomilla D6 10 g, Ferrum phosphoricum D8 10 g, Hepar sulphur D12 10 g en Pulsatilla pratensis D6 10 g. Alcoholgehalte 2,16% (v/v). Hulpstoffen: water, glycerol (E422) en xylitol.

  Bijsluiter
  Download de:  bijsluiter [Bijsluiter-Chamodent.pdf]
  Vragen & Antwoorden
  Wanneer kan ik dit product het beste innemen?
  U kunt het geneesmiddel het beste in een ‘schone' mond innemen. Dus als het mondslijmvlies niet bezig is andere stoffen, b.v. uit voedsel, op te nemen. Want een homeopathisch geneesmiddel werkt het beste als het door het mondslijmvlies wordt opgenomen. Let op: dit betekent dat u ook rekening moet houden met drinken, tandenpoetsen of kauwgum, wat ook allemaal inwerkt op uw mondslijmvlies. Om te onthouden dat u uw geneesmiddel moet innemen, kunt u het beste een vast tijdstip kiezen, bijvoorbeeld een half uur voor of na het eten.
  Wat is het verschil tussen druppels, tabletten en granules?

  Ze hebben allemaal dezelfde werking. Soms bestaat een homeopathisch geneesmiddel maar in één vorm en soms kunt u zelf kiezen. De druppels worden meestal gemaakt met alcohol (dit geldt niet voor kindergeneesmiddelen), de tabletten met lactose en magnesiumstearaat en de granules met saccharose en melksuiker (lactose).

  Heeft u een vraag over Vsm Kind 0-3 Chamodent Druppels 10ML?

  Meer uit ons assortiment