DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

VSM Kind

 • Vsm Kind 0-3 Cinababy Druppels 10ML

  Vsm Kind 0-3 Cinababy Druppels | 10ML

  Voorraad: > 50
  8,73
 • Vsm Kind 0-3 Chamodent Druppels 10ML

  Vsm Kind 0-3 Chamodent Druppels | 10ML

  Voorraad: > 50
  6,88
 • Vsm Kindival 0-6 Tabletten 120TB

  Vsm Kindival 0-6 Tabletten | 120TB

  Voorraad: > 50
  8,94
 • Vsm Kind 0-6 Nisykind Tabletten 120TB

  Vsm Kind 0-6 Nisykind Tabletten | 120TB

  Voorraad: > 50
  8,94
 • Vsm Kind 0-6 Tussikind Siroop Suikervrij 50ML

  Vsm Kind 0-6 Tussikind Siroop Suikervrij | 50ML

  Voorraad: > 50
  6,78
 • Vsm Kind Calendulan Emulsie 100ML

  Vsm Kind Calendulan Emulsie | 100ML

  Voorraad: > 50
  11,56
 • Vsm Kind Prrrikweg Spray 20ML

  Vsm Kind Prrrikweg Spray | 20ML

  Voorraad: > 50
  7,79
 • Vsm Arnikind Vallen en Stoten Gel 0-6 jaar 40GR

  Vsm Arnikind Vallen en Stoten Gel 0-6 jaar | 40GR

  Voorraad: > 50
  11,55
 • Vsm Kind Chamodent Tandgel 10GR

  Vsm Kind Chamodent Tandgel | 10GR

  Voorraad: > 50
  7,09

Al meer dan 100 jaar oorsprong in de natuur

De beslissing om op een natuurlijke manier voor uw gezondheid te zorgen, kiest u bewust. VSM begrijpt dat. Dit merk ontwikkelt en produceert producten die hun oorsprong vinden in de natuur en die uw gezondheid ondersteunen. Dit doet VSM al meer dan 100 jaar op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke manier.

Het assortiment van VSM bestaat uit verzorgingsproducten, gezondheidsproducten, kruidengeneesmiddelen en homeopathische geneesmiddelen. VSM maakt altijd gebruik van natuurlijke, actieve bestanddelen in de producten.

We vertellen u graag meer over de populairste VSM producten.

VSM Spiroflor Warm: voor soepele spieren

VSM Spiroflor Warm Gel is geschikt voor een sneller herstel van uw belaste spieren en pezen na een fysieke inspanning, zoals sporten. Dit product bevordert de doorbloeding en zorgt dankzij een extra warmtecomponent voor een warm en aangenaam gevoel. De gel is ook geschikt om te gebruiken bij een warming-up. Breng de gel twee tot drie maal daags aan op de gewenste plek(ken) en masseer het licht in. Bekijk VSM Spiroflor.

VSM Derma Calendulan Zalf: verzorg de ruwe, schrale huid

VSM Derma Calendulan Eerste Hulp Zalf ondersteunt het zelfherstellend vermogen van de huid en is passend voor een intensieve verzorging van bijvoorbeeld kloofjes en tepelkloven. De Calendulan Zalf is te gebruiken vanaf 0 jaar. Dit maakt de VSM Derma Calendulan Zalf geschikt voor het hele gezin, ideaal!

VSM Arnikind Vallen en Stoten Gel: verzorg na een val of een stoot

Bij een val of stoot kan er een blauwe plek ontstaan. Bijvoorbeeld bij het leren kruipen, lopen, fietsen of spelen. De VSM Arnikind Vallen en Stoten Gel is een verzorgende eerste hulp gel die speciaal is ontwikkeld voor kinderen. Dit verzorgingsproduct verzorgt en ondersteunt de huid én bevat de natuurlijke ingrediënten Arnica en Calendula.

VSM Nisyleen Pelargonium: bij verkoudheid

VSM Nisyleen Pelargonium met Pelargonium sidoides extract is een traditioneel kruidengeneesmiddel* dat u helpt om sneller van uw verkoudheid af te komen. De formule van Nisyleen Pelargonium wordt al meer dan 30 jaar toegepast bij de behandeling van verkoudheid. Dit product is zowel in druppel- als tabletvorm verkrijgbaar.

VSM Prrrikweg: bij insectensteken en kwallenbeten

In de zomer, als we veel buiten zijn en genieten van de vakantie, is de VSM Prrrikweg een must! Dit product is te gebruiken ter verzorging van de huid bij insectensteken en kwallenbeten. De Prrrikweg is verkrijgbaar in een roller én gel. Net wat uw voorkeur heeft. De VSM Prrrikweg Gel heeft bovendien een verkoelend effect.

VSM Derma Calendulan Littekencrème: voor de verzorging van littekens

Gebruik VSM Derma Calendulan Littekencrème voor het verzorgen en verzachten van nieuwe en bestaande littekens. De littekencrème helpt namelijk ook de zichtbaarheid van bestaande litteken te verminderen. De crème hydrateert en verzorgt de huid, waardoor deze optimaal ondersteund wordt. Het natuurlijke ingrediënt Calendula officinalis (goudsbloem) ondersteunt het zelfherstellend vermogen van de huid. Zo wordt de huid optimaal ondersteund wanneer deze dat het hardst nodig heeft.

VSM Kind Calendulan Emulsie: ter verzorging en verkoeling

Als de waterpokken bij uw kindje weg zijn, kan de huid nog wel extra verzorging gebruiken. De VSM Kind Calendulan Emulsie verkoelt en verzorgt de huid na een kinderziekte zoals de waterpokken. De emulsie is een plantaardig product en bevat onder andere Kamfer wat een verkoelend en zuiverend effect heeft. Handig: de emulsie kan ook gebruikt worden voor de verzorging en verzachting van de huid na het in aanraking komen met brandharen van de eikenprocessierups.

Natuurlijk opgroeien doet u met VSM Kind

Speciaal voor kinderen en baby’s heeft VSM een complete serie kinderproducten op basis van natuurlijke ingrediënten ontwikkeld: VSM Kind. VSM heeft kwaliteit namelijk hoog in het vaandel staan. Zo kunt u vertrouwen op de producten van VSM Kind en deze met een gerust hart gebruiken.

Homeopathische geneesmiddelen van VSM

We hebben u laten kennismaken met de populaire producten van VSM. Bent u benieuwd naar de homeopathische geneesmiddelen in het VSM-assortiment? We zetten deze producten graag voor u op een rij. Dit zijn:

Homeopathie voor het zelfherstellend vermogen van het lichaam

Homeopathie is een geneeswijze die zich richt op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Homeopathische geneesmiddelen stimuleren én activeren de van nature aanwezige kracht tot zelfherstel. De meeste homeopathische geneesmiddelen worden bereid uit planten of andere natuurlijke producten. Veel planten, die bij onverdunde inname of aanraking bepaalde ziekmakende verschijnselen veroorzaken, kunnen in verdunde vorm juist een genezend effect hebben. Op dit verschijnsel berust het grondprincipe van de werking van homeopathische middelen: ‘‘Het gelijke met het gelijkende genezen.’’ Dit wordt het similia principe genoemd. Iedereen, van baby tot oudere, kan homeopathie gebruiken.

Meet weten over de homeopathische geneesmiddelen van VSM?

We hebben u verteld over de geregistreerde homeopathische geneesmiddelen van VSM. Vanwege wetgeving mag voor homeopathische geneesmiddelen niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Indien u meer productinformatie wilt of vragen hebt over het gebruik van de homeopathische geneesmiddelen, kunt u contact opnemen met onze gediplomeerde drogisten. Ze helpen u graag verder.

VSM producten online kopen

VSM producten kopen? Bij De Online Drogist vindt u een uitgebreid assortiment aan producten van VSM. Op de bovenstaande pagina ziet u ook wanneer VSM in de aanbieding is. Uw bestelling wordt al vanaf €20,- gratis verzonden en op werkdagen voor 21:30 uur besteld, is morgen in huis!

*Toepassing uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring.