9367.688 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Orthomoleculair

Vitakruid GABA Plus Smelttabletten 90TB

GABA (gamma-aminoboterzuur) met magnesium en vitamine B1

23,14
  • Merk:  Vitakruid
  • Inhoud: 90TB
  • EAN: 8717438690599
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Vitakruid GABA Plus Smelttabletten bevat naast GABA ook magnesiumtauraat en vitamine B1. GABA (gamma-aminoboterzuur) is een gamma-aminozuur dat in het lichaam fungeert als neurotransmitter. Neurotransmitters spelen een rol in de communicatie tussen de hersenen en de zenuwcellen. Het menselijk lichaam kan GABA zelf aanmaken uit glutaminezuur onder invloed van het enzym glutamaat. In de hersenen heeft GABA een remmende werking als er te veel signalen vanuit de hersenen worden doorgestuurd. Deze neurotransmitter zorgt dat deze signalen worden gestopt en de balans wordt hersteld. Naast GABA bevat dit supplement tevens magnesium en vitamine B1. Magnesium is onder meer goed voor de gemoedstoestand en is vitamine B1 is bevorderlijk voor het normaal functioneren van het zenuwstelsel en het hart. De tabletten van Vitakruid Gaba Plus zijn zo gemaakt dat ze meteen door het mond- en wangslijmvlies worden opgenomen.

Dosering

Neem naar behoefte 1 tot 3 tabletten en laat ongeveer 10 minuten smelten onder de tong, tenzij anders geadviseerd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Raadpleeg uw gezondheidsprofessional bij zwangerschap, borstvoeding of medicijngebruik (in het bijzonder antidepressiva). Dit moet altijd op individueel niveau getoetst worden op veiligheid. Niet geschikt voor kinderen t/m 12 jaar. Buiten bereik en zicht van jong kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C).
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 smelttablet

 

 

RI*

GABA

250 mg

-

Magnesiumtauraat

50 mg

-

Vitamine B1

2 mg

182%

Ingrediënten
GABA (Gamma Amino Boterzuur), magnesiumtauraat, vitamine B1, xylitol (zoetstof), natuurlijke aroma's, hydroxypropylcellulose, silicium dioxide (vulstof), magnesiumstearaat (antiklontermiddel).

Allergenen informatie
Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Informatie folder
Download de:  GABA_Plus.pdf
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitakruid GABA Plus Smelttabletten 90TB?

Meer uit ons assortiment