9375.293 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Probiotica

Virtuoos Probioticum Gold Capsules 90CP

Voedingssupplement met melkzuurbacteriën

49,50
  • Merk:  Virtuoos
  • Inhoud: 90CP
  • EAN: 8718444860785
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Virtuoos Probioticum Gold is een voedingssupplement met melkzuurbacteriën (probiotica). Probiotica zijn levende bacteriën die via de maag in de darm terecht komen. Het merendeel van deze bacteriën overleven het zure milieu in de maag en dunne darm en komen uiteindelijk in de dunne darm terecht. Na intensief te hebben ingespannen kan het imuumsysteem (tijdelijk) zwakker zijn waardoor ziekteverwekkers meer kans maken. Een probiotica-supplement kan dan een goede ondersteuning bieden.

Virtuoos Probioticum Gold is net als alle andere supplementen van Virtuoos geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en is daardoor altijd 100% dopingvrij en dus geschikt voor topsporters. Tevens geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Dosering
1 capsule per dag met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens de warme maaltijd. Eventueel kan de dosering worden verhoogd naar 2 capsules per dag. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Droog, koel en donker bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

 

hoeveelheid

*RI

Lactospore™

200 mg

 

Actilight™ – Fructo-oligosacchariden

300 mg

 

Fibregum™ – Prebiotische vezel

200 mg

 

Vitamine C (als ascorbinezuur)

12 mg

15%

*Referentie inname

Ingrediënten
Actilight® (Fructo-oligosacchariden), Lactospore®, Fibregum™ (prebiotische vezel), vitamine, hypromellose (capsulehuls), zonnebloemolie (flowverbeteraar), titaniumdioxide (kleurstof capsulehuls

Etiket
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Virtuoos Probioticum Gold Capsules 90CP?

Meer uit ons assortiment