Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine d

Virtuoos D3-600 IU Gold Capsules 90CP

Vegetarische capsules voor (top)sporters ter ondersteuning van de algehele gezondheid

39,49

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Merk:  Virtuoos  
  • Inhoud: 90CP
  • EAN: 8718444860792
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Virtuoos D3-600 IU Gold is een voedingssupplement dat rijk is aan vitamine D3 en een goede aanvulling is op de dagelijkse voeding van (top)sporters. Vitamine D is belangrijk voor de totale gezondheid. Zo zorgt de vitamine voor een goede weerstand en is het gunstig voor het behoud van sterke botten. Daarnaast is recentelijk ontdekt dat vitamine D tevens belangrijk is voor een normale spierfunctie en mogelijk invloed kan hebben op sportprestaties. Sinds dit bekend is heeft men binnen de sportwereld steeds meer interesse voor de bijzondere eigenschappen en mogelijkheden van vitamine D. Het blijkt dat sporters hun beste sportprestaties gedurende de zomermaanden hebben, als hun vitamine D-waarden op het hoogste niveau zijn. In de rest van het jaar wordt er weinig vitamine D aangemaakt. Met name binnensporters, zoals zwemmers, maken weinig vitamine D aan. Het supplement D3-600 IU Gold van Virtuoos kan daarom een welkome aanvulling op de dagelijkse voeding van (top)sporters zijn.

Virtuoos D3-600 IU Gold is net als alle andere supplementen van Virtuoos geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en is daardoor altijd 100% dopingvrij en dus geschikt voor topsporters.

Dosering
Dagelijks 1 capsule met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens de warme maaltijd. De dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Droog, koel en donker bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Ingredienten
Samenstelling per dagdosering van 1 capsule
 
*RIVerbinding
Quali®-D vitamine D3**75 mcg (3000 IU)300%Als cholecalciferol

* Referentie-inname
** Quali®-D is a Trademark of DSM

Ingrediënten
Amylum solani(vulstof), HPMC (capsulehuls), Quali®-D.

Heeft u een vraag over Virtuoos D3-600 IU Gold Capsules 90CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100