Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Udos Choice Super 5 Microbiotica Tabletten 60TB
Udos Choice Super 5 Microbiotica Tabletten 60TB

Udos Choice Super 5 Microbiotica Tabletten 60TB

27,51
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  11  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Bevat gegarandeerd twee miljard levende organismen.

Algemeen
De Super 5 Microbiotica Capsules van Udo's Choice is een hoogwaardig probioticum met 2 miljard levensvatbare micro-organismen van 5 belangrijke bacteriestammen. Deze unieke formule met frambozensmaak, is samengesteld met een hoog gehalte aan L. Salivarius, een bacteriestam die van nature in de mond voorkomt. Speciaal ontwikkeld voor mensen die behoefte hebben aan extra mondbacteriën.

Dosering
Bij voorkeur dagelijks 1 tot 3 maal één tablet op een volle maag innemen. Laat een tablet langzaam in de mond smelten. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Verhouding levensvatbare micro-organismen per tablet

Lactobacillus acidophilus60%
Bifidobacterium bifidum15%
Lactobacillus casei15%
Lactobacillus rhamnosus5%
Lactobacillus salivarius5%
Ingrediënten
Anti-klontermiddel (maltodextrine), zoetstof (Xylitol), bindmiddel (microkristallijne cellulose), natuurlijk frambozenaroma, mengsel van levensvatbare organismen, antioxidant (L-ascorbinezuur), anti-klontermiddel (magnesiumstearaat), voedingszuur (citroenzuur), anti-klontermiddel (silicium dioxide).

Waarschuwingen

Buiten bereik van jonge kinderen houden. In de koelkast bewaren. Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Super 5 gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis. Super 5 mag worden ingevroren.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist