DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Symbio Pharm

SymbioPharm is een farmaceutisch bedrijf dat zich al 60 jaar inzet om gezondheidsproducten te ontwikkelen op basis van wetenschappelijk onderzoek dat is gericht op het genezen met bacteriën. Hierbij ligt de focus op het activeren van het zelf genezend vermogen van het lichaam.Lees meer
  • Symbio Pharm Symbio Flor Nr. 1 Druppels 50ML

    Symbio Pharm Symbio Flor Nr. 1 Druppels | 50ML

    Voorraad: > 50
    19,98
    10% korting
    17,98
  • Symbio Pharm SymbioFlor Nr. 2 Druppels 50ML

    Symbio Pharm SymbioFlor Nr. 2 Druppels | 50ML

    Voorraad: > 50
    19,98
    10% korting
    17,98
  • Symbio Pharm Symbiointest Sachets 30ST
    Gratis verzending

    Symbio Pharm Symbiointest Sachets | 30ST

    Voorraad: 28
    43,15
    10% korting
    38,84
  • Symbio Pharm Symbiolact Compositum Sachet 30ST
    Gratis verzending

    Symbio Pharm Symbiolact Compositum Sachet | 30ST

    Voorraad: 0
    44,03
    10% korting
    39,62
    Blijf op de hoogte

Wat is SymbioPharm?

SymbioPharm is een farmaceutisch bedrijf dat zich inzet om gezondheidsproducten te maken die uw gezondheid bevorderen. SymbioPharm is al 60 jaar actief en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van natuurlijke ondersteuning van de darmflora met bacteriën. De voornaamste focus van SymbioParhm is het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek, maar het bedrijf produceert ook zelf waarbij er gebruik wordt gemaakt van levende probiotica. SymbioPharm zet zich in om het zelf genezend vermogen van het lichaam te ondersteunen. 

Wat zijn bacteriën in het lichaam?

In het lichaam leven een hele hoop bacteriën en deze bacteriën zijn goed voor u. Het klinkt misschien gek, maar ze spelen een hele grote rol in het gezond houden van uw lichaam. Een plek waar de grootste hoeveelheid bacteriën te vinden zijn, is in uw darmen. Deze verzameling van bacteriën wordt ook wel de darmflora of darmmicrobiota genoemd. Uw darmflora bestaat uit goede en slechte bacteriën die zijn betrokken bij de aanmaak van vitamines, het beschermen van het lichaam tegen ziektemakers en dienen al sinds uw geboorte bij het trainen van uw immuunsysteem. Als de darmflora uit balans is kan dit ervoor zorgen dat u last krijgt van darmklachten zoals een opgeblazen gevoel, constipatie, winderigheid, een minder goede stofwisseling en een minder goede aanmaak van vitamines.

Wat zijn probiotica?

Probiotica zijn levende bacteriën die in de darmen voorkomen en die je binnenkrijgt via voedingsmiddelen. SymbioPharm heeft een Probiotca complex dat u kunt gebruiken om een normale darmflora te behouden: De SymbioPharm Symbiolact Compositum Sachets, dit poeder bevat verschillende bacteriestammen.

Hoe gebruik ik Symbioflor probiotica?

U kunt Symbioflor probiotica gebruiken als voedingssupplement om de normale darmflora te behouden. 

Ondersteuning voor de vaginale flora

In de vagina leven een heleboel goede en slechte bacteriën die de vagina in balans houden, waarbij lactobacillen de belangrijkste bacteriësoort in de vagina is. De vaginale flora kan echter uit balans raken als de groei van slechte bacteriën de overhand nemen. Om het vaginaal milieu van een vrouw te ondersteunen en te stabiliseren heeft SymbioPharm de Symbiovag Zetpil ontwikkeld.  Deze zetpil helpt bij jeuk, een branderig gevoel, droogheid, geurtjes en irritatie en pijn tijdens en na geslachtsgemeenschap.

SymbioPharm bestellen bij DeOnlineDrogist.nl

Op zoek naar probiotica en prebiotica die uw gezondheid kunnen ondersteunen? Bij DeOnlineDrogist.nl koopt u gemakkelijk en snel alle producten van SymbioPharm online. Heeft u vragen over een product van dit merk of heeft u advies nodig op het gebied van gezondheid? Onze gediplomeerde drogisten staan zeven dagen per week online voor u klaar met deskundig advies.