DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Skintan Bruiningscapsules 90CP
Skintan Bruiningscapsules 90CP
Skintan Bruiningscapsules 90CP1
Skintan Bruiningscapsules 90CP2

Skintan Bruiningscapsules 90CP

41,08
  • Merk: Skintan
  • Inhoud: 90CP
  • EAN: 8718481580103
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  21  stuks beschikbaar
  • Vandaag besteld, maandag in huis

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Zorgt voor een egale bruine huid

Algemeen
Astaxanthine geeft de huid nieuwe kansen in de zon, maar gaat ook verouderingsverschijnselen sterk tegen. Rimpels en droogtelijntjes zullen snel verminderen of zelf geheel verdwijnen. Astaxanthine is in Amerika reeds één van de meest gebruikte voedingssupplementen als het over huidverzorging en antiverouderingsverschijnselen gaat.

Voor mensen die al bij een beetje zonlicht buiten onder de blaasjes zitten, irritatiekrijgen en de huid beschadigen. Tevens voor personen die een sterke verouderingsverschijnselen en uitdroging ondervinden door de zon. De huid verliest elasticiteit en veerkracht, droogteplekjes ontstaan en er vind een duidelijke huidverouderingsverschijnselen plaats. Lijntjes en rimpeltjes over de gelaatsuitdrukking zijn het gevolg. Maar ook droogte plekken over het lichaam, een verouderingsverschijnselen waarbij bij decolleté en hals duidelijk zichtbaar conditieverlies optreed, zijn een gevolg van blootstelling aan de zon. Voor al die mensen die hun huid extra willen beschermen, die snel verbranden, die een extreme gevoeligheid hebben voor de zon is er een natuurlijk voedingssupplement ontwikkeld op basis van Astaxanthine.

Dosering
1 capsule per dag, bij voorkeur ‘s ochtends bij het ontbijt innemen met voldoende water. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik uw behandelend arts in geval van twijfel over het gebruik, zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Hoe werkt het?
Naast de beschermende eigenschappen tegen blaasjes en overgevoeligheidsreacties, heeft Astaxanthine een extreem hoge antioxidatieve werking, een beschermende functie tot in de weke delen van het lichaam, waardoor het rimpelvorming en verouderingsverschijnselen tegen gaat. Tevens heeft het de eigenschap dat het pigmentaanmaak stimuleert waardoor een snelle en diepe bruining van de huid zal ontstaan. Astaxanthine is een bijzondere natuurlijke stof dat wordt gewonnen uit de groene alg Haematococcus pluvialis. Het heeft een extreme werking als antioxidant, en komt van nature voor in dieren en planten om hen te beschermen tegen UV licht. En juist met dit gegeven is het dan ook een zeer waardevolle stof voor de mens. Astaxanthine heeft een unieke werking voor de huid om van binnenuit zonverbranding te voorkomen.

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingrediënten

Samenstelling per capsule



RI*

L-Tyrosine

200 mg


PABA

100 mg


Vitamine B6 (als pyridoxine HCI)

30 mg

500%

Astaxanthine

4 mg


*RI = Referentie Inname

Ingrediënten
L-Tyrosine, PABA, Vitamine B6 (als pyridoxine HCI), Astaxanthine

Allergenen informatie
Vrij van suiker, gist, sacharose, lactose, gluten, soja-eiwit, niet-natuurlijke conserveringsmiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Waarschuwingen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden tenzij anders geadviseerd. Raad voor gebruik uw behandelend arts in geval van twijfel over het gebruik, zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik. Droog en bij kamertemperatuur bewaren en buiten bereik van jonge kinderen houden.

Meer uit ons assortiment:

  • Lucovitaal NuSlank Green Tea Capsules 60CP

    Lucovitaal NuSlank Green Tea Capsules | 60CP

    -50%
    10,00
    19,99
  • Aleve Select 275mg Tabletten 12TB

    Aleve Select 275mg Tabletten | 12TB

    4,49
  • Gratis verzending Stacker 2 Black Burn Capsules 120CP

    Stacker 2 Black Burn Capsules | 120CP

    46,26
  • Gratis verzending Biotics Burner Complex Capsules 60CP

    Biotics Burner Complex Capsules | 60CP

    -10%
    24,61
    27,35
  • Shiepz Nachtrust 3in1 Liquid Capsules 30CP

    Shiepz Nachtrust 3in1 Liquid Capsules | 30CP

    Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    -25%
    10,49
    13,99