Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Skintan Bruiningscapsules 30CP
Skintan Bruiningscapsules 30CP

Skintan Bruiningscapsules 30CP

20,51
  • Merk: Skintan
  • Inhoud: 30CP
  • EAN: 8718481580097
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  26  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Zorgt voor een egale bruine huid

Algemeen
Astaxanthine geeft je huid nieuwe kansen in de zon, maar gaat ook verouderingsverschijnselen sterk tegen. Rimpels en droogtelijntjes zullen snel verminderen of zelf geheel verdwijnen. Astaxanthine is in Amerika reeds één van de meest gebruikte voedingssupplementen als het over huidverzorging en antiverouderingsverschijnselen gaat.

Voor mensen die al bij een beetje zonlicht buiten onder de blaasjes zitten, irritatiekrijgen en de huid beschadigen. Tevens voor personen die een sterke verouderingsverschijnselen en uitdroging ondervinden door de zon. De huid verliest elasticiteit en veerkracht, droogteplekjes ontstaan en er vind een duidelijke huidverouderingsverschijnselen plaats. Lijntjes en rimpeltjes over de gelaatsuitdrukking zijn het gevolg. Maar ook droogte plekken over het lichaam, een verouderingsverschijnselen waarbij bij decolleté en hals duidelijk zichtbaar conditieverlies optreed, zijn een gevolg van blootstelling aan de zon. Voor al die mensen die hun huid extra willen beschermen, die snel verbranden, die een extreme gevoeligheid hebben voor de zon is er een natuurlijk voedingssupplement ontwikkeld op basis van Astaxanthine.

Hoe werkt het?
Naast de beschermende eigenschappen tegen blaasjes en overgevoeligheidsreacties, heeft Astaxanthine een extreem hoge antioxidatieve werking, een beschermende functie tot in de weke delen van het lichaam, waardoor het rimpelvorming en verouderingsverschijnselen tegen gaat. Tevens heeft het de eigenschap dat het pigmentaanmaak stimuleert waardoor een snelle en diepe bruining van de huid zal ontstaan. Astaxanthine is een bijzondere natuurlijke stof dat wordt gewonnen uit de groene alg Haematococcus pluvialis. Het heeft een extreme werking als antioxidant, en komt van nature voor in dieren en planten om hen te beschermen tegen UV licht. En juist met dit gegeven is het dan ook een zeer waardevolle stof voor de mens. Astaxanthine heeft een unieke werking voor de huid om van binnenuit zonverbranding te voorkomen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist