Door grote drukte dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Sea Line Mineral Face Wash 200ML
Sea Line Mineral Face Wash 200ML

Sea Line Mineral Face Wash 200ML

Korting 15%
16,95 14,41
  • Merk: Sea Line
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 8713969000098
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Een heerlijk schuimende gezichtsreiniger op natuurlijke basis

Algemeem
Sea Line Mineral Face Wash is een milde diepe schuimende reiniging voor het gezicht. Werkt helend, verzachtend, reinigend en verstevigend. Op natuurlijke basis. Sea Line Mineral Face Wash brengt de celdeling in balans. Voorkomt en vermindert puistjes en mee-eters. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, het vocht- en vetgehalte gereguleerd.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Vragen & Antwoorden
Is dit product geschikt voor gebruik bij psoriasis?

De huid voelt zacht en tintelend fris na deze milde met water schuimende reiniging met o.a. echinacea, paardestaart, salvia, aloe vera, propolis, teatree, natuurlijke oliën en Dode Zeemineralen. Deze ingredienten reinigen diep en doeltreffend de gecombineerde huid, zowel als de acné, probleem- en schilferhuid. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, het vocht- en vetgehalte gereguleerd en huidongemakken gezuiverd. De huid lekker schoon en in balans.

Hoe open en sluit je de fles?

De pompjes op de Sea line flessen zijn showerproof en worden geopend door het pompje een kwartslag tegen de klok in te draaien (naar links), dan schiet het naar boven en kan men de vloeistof oppompen. Sluiten voor vervoer in bagage de pomp indrukken en een kwartslag met de klok meedraaien (naar rechts). Er komt wel even wat vloeistof vrij, maar het voordeel is dat de pomp niet open kan gaan tijdens vervoer.

Waarom moet je dit product schudden voor gebruik?

De viscositeit van een natuurlijk wasproduct kan wat teruglopen waardoor het dunner eruit ziet. Even schudden en het is weer hersteld. Er wordt hard gewerkt aan een methode om dit te verbeteren, maar het is een natuurproduct en niet altijd te voorkomen.

Wat is het verschil tussen synthetische en natuurlijke reinigingsproducten?

Het verschil natuurlijke en synthetische reinigingsproducten is o.a. het synthetische Laureth Ether Sulfaat dat de meest gebruikte wasactieve stof is in shampoos, bad / douche en gezichtswasgels.
Deze stof reinigt zo intensief dat de vetmantel van de huid wordt aangetast. Het gevolg van dit ontvetten is dat de vet (talg)productie van de huid juist wordt gestimuleerd.
Anti-vet shampoos ontvetten haar en hoofdhuid, maar stimuleren door de sterke ontvetting juist de vetproductie van de hoofdhuid. Men gaat daardoor het haar/ de huid vaker wassen, wat juist een nog sterkere ontvetting c.q. stimulering van de vetproductie met zich meebrengt.
Met de nieuwe natuurlijk wasactieve stoffen zoals Glucosiden (zonder ethoxilering) in onze Earth & Sea·line producten wordt de vetmantel van de huid niet verstoord en wordt de huid en het haar toch intensief gereinigd.
Glucosiden komen voort uit plantaardige bron zoals mais, rabarber, klaver, madeliefjes, bos- en vosbessenstruiken. De vet (talg) productie wordt niet gestimuleerd, maar in balans gebracht en dat is natuurlijk heel belangrijk bij een probleem en acné huid.

Kan dit product gebruikt worden bij een parfumallergie?

Ja, deze huidverzorgingsproducten kunnen zeker worden gebruikt bij een parfumallergie. De producten bevatten geen synthetisch parfum, maar geurstoffen van natuurlijke etherische oliën.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist