9371.548 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Gemoedstoestand>Supplementen somber gevoel

Sanopharm 5 HTP Plus Capsules 60CP

Bevat de natuurlijke voorloper van serotonine

Korting 15%
19,89 16,91

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Sanopharm
 • Inhoud: 60CP
 • EAN: 8718347170998
  Productbeschrijving

  Algemeen
  De Sanopharm 5 HTP Plus Capsules helpen het serotonine niveau in de hersenen te verhogen. 5 HTP is namelijk de veilige voorloper van serotonine. In dit tijdperk vol stress leiden de levensstijl en dieetgewoonten van veel mensen tot verlaagde niveaus van serotonine in de hersenen. Ze zijn daardoor te zwaar, hebben een zucht naar suiker en andere koolhydraten, zijn bij vlagen depressief, hebben vaak hoofdpijn en hebben last van vage spierpijn. Al deze kwalen kunnen worden verholpen door het verhogen van het serotonineniveau in de hersenen. Sanopharm 5 HTP Plus bevat 5 HTP in een bio-effectieve vorm en is afkomstig uit een natuurlijke bron, de griffonia simplicifolia. Bovendien bevatten de capsules ook magnesium en vitamine B6 die beiden vereist zijn voor de omzetting van 5 HTP naar serotonine.

  Hoe werkt het?
  5-hydroxytryptofaan (5-HTP) is een aminozuur dat de tussenliggende stap vormt tussen tryptofaan en de belangrijke neurotransmitter serotonine. Er is een overvloed aan aanwijzingen dat lage serotonineniveaus een normaal gevolg zijn van het moderne leven.

  Ingredienten

  Samenstelling per capsule:
  5-HTP 50 mg
  Vitamine B6 5 mg
  Magnesium 50 mg

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Sanopharm 5 HTP Plus Capsules 60CP?

  Meer uit ons assortiment