Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Roter Cystiberry Capsules 60CP
Roter Cystiberry Capsules 60CP
Roter Cystiberry Capsules 60CP1
Roter Cystiberry Capsules 60CP2
Roter Cystiberry Capsules 60CP3

Roter Cystiberry Capsules 60CP

Korting 35%
35,99 23,39
  • Merk: Roter
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8713304944384
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Behandelt en voorkomt blaasontsteking

Algemeen
Cystiberry van Roter is een medisch hulpmiddel voor de behandeling en voorkoming van blaasontsteking. De capsules bevatten onder meer het gepatenteerde Cranberry-Active met anti-hechtende eigenschappen.

Hoe werkt het?
Werking
Cystiberry onderdrukt de E.coli bacterie en verzacht het ongemak bij een blaasontsteking. Zodra u de eerste symptomen van een blaasontsteking voelt, kunt u Roter Cystiberry nemen om de blaasontsteking te behandelen. Roter Cystiberry heeft voor zover bekend geen bijwerkingen bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing en u wordt niet resistent tegen de Roter Cystiberry capsules.

Gebruiksadvies
Gebruik 2 capsules per dag gedurende 15 dagen.

Voor voorkomen van blaasontsteking: Dagelijks 1 capsule gedurende 30 dagen innemen met water.

Hebt u vaker last van blaasontstekingen? Neem dan op regelmatige basis Roter Cystiberry om de blaasontstekingen te voorkomen. Er wordt aangeraden om 3 keer per jaar een kuur van 30 dagen te volgen.

Waarschuwing
Geschikt voor zwangere vrouwen: neem altijd eerst contact op met de huisarts. Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

Ingrediënten

Ingrediënten
Cranberry-Active™, Amylum solani, hydroxypropylmethylcellulose (100% HPMC). Cranberry-Active™ is een gepatenteerd extract (een concentraat) van cranberries.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist