Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Blaas supplementen>Blaas complex

Roter Cystiberry Capsules 30CP

Behandelt en voorkomt blaasontsteking

Korting 50%
20,49 10,25
  • Merk:  Roter
  • Inhoud: 30CP
  • EAN: 8713304943684
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Cystiberry van Roter is een medisch hulpmiddel voor de behandeling en voorkoming van blaasontsteking. De capsules bevatten onder meer het gepatenteerde Cranberry-Active met anti-hechtende eigenschappen.

Hoe werkt het?
Werking
Cystiberry onderdrukt de E.coli bacterie en verzacht het ongemak bij een blaasontsteking. Zodra u de eerste symptomen van een blaasontsteking voelt, kunt u Roter Cystiberry nemen om de blaasontsteking te behandelen. Roter Cystiberry heeft voor zover bekend geen bijwerkingen bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing en u wordt niet resistent tegen de Roter Cystiberry capsules.

Gebruiksadvies
Als behandeling: 2 capsules per dag 15 dagen
Preventief: 1 capsule per dag 30 dagen

Hebt u vaker last van blaasontstekingen? Neem dan op regelmatige basis Roter Cystiberry om de blaasontstekingen te voorkomen. Er wordt aangeraden om 3 keer per jaar een kuur van 30 dagen te volgen.
Ingredienten

Ingredienten
Cranberry-Active™, Amylum solani, hydroxypropylmethylcellulose (100%HPMC). Cranberry-Active™ is een gepatenteerd extract (een concentraat) van cranberries

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Roter Cystiberry Capsules 30CP?

Meer uit ons assortiment