Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Blaas supplementen>Blaas complex

Roter Cystiberry Capsules 30CP

Behandelt en voorkomt blaasontsteking

20,51
  • Merk:  Roter 
  • Inhoud: 30CP
  • EAN: 8713304943684
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Cystiberry van Roter is een medisch hulpmiddel voor de behandeling en voorkoming van blaasontsteking. De capsules bevatten onder meer het gepatenteerde Cranberry-Active met anti-hechtende eigenschappen.

Hoe werkt het?
Werking
Cystiberry onderdrukt de E.coli bacterie en verzacht het ongemak bij een blaasontsteking. Zodra u de eerste symptomen van een blaasontsteking voelt, kunt u Roter Cystiberry nemen om de blaasontsteking te behandelen. Roter Cystiberry heeft voor zover bekend geen bijwerkingen bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing en u wordt niet resistent tegen de Roter Cystiberry capsules.

Gebruiksadvies
Als behandeling: 2 capsules per dag 15 dagen
Preventief: 1 capsule per dag 30 dagen

Hebt u vaker last van blaasontstekingen? Neem dan op regelmatige basis Roter Cystiberry om de blaasontstekingen te voorkomen. Er wordt aangeraden om 3 keer per jaar een kuur van 30 dagen te volgen.
Ingredienten
Ingredienten
Cranberry-Active™, Amylum solani, hydroxypropylmethylcellulose (100%HPMC). Cranberry-Active™ is een gepatenteerd extract (een concentraat) van cranberries
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 60