Bestel nu
0
€ 0,00
shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Vitals Botformule Pro Tabletten 60TB
Vitals Botformule Pro Tabletten 60TB

Vitals Botformule Pro Tabletten 60TB

20% korting
23,96Adviesprijs29,95
 • Merk: Vitals
 • Inhoud: 60TB
 • EAN: 8716717003563
 • NUT-nummer: NUT_PL 1129/38
 • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
 • Op voorraad:  48  stuks beschikbaar
 • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

of

Productbeschrijving

Met calcium, magnesium, vitamine D3 en vitamine K2 voor het behoud van sterke botten

Algemeen
Vitals Botformule Pro is een optimaal samengesteld en gedoseerd voedingssupplement met calcium, magnesium, vitamine D3 en K2 voor het behoud van sterke botten. Calcium en magnesium worden door het lichaam gebruikt in een verhouding van 2:1, hier is in de formule dan ook uiteraard rekening mee gehouden. Naast mineralen bevat Vitals Botformule Pro ook vitaminen, zoals vitamine D3. Vitamine D3 zorgt ervoor dat calcium uit voeding goed kan worden opgenomen en verhoogt daarbij de opname van calcium in de botten. Ook vitamine K speelt hier op eigen wijze een belangrijke rol in en zorgt voor een verhoogde opname van calcium in het botweefsel.

Bij het samenstellen van deze unieke botformule heeft Vitals voornamelijk rekening gehouden met de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten. Zo bevat deze Pro Formule: aminozuurgebonden mineralen, die uitstekend opgenomen en verdragen kunnen worden door het lichaam; en stabiele vitaminen, die na verwerking niet teruglopen in de doseringen. Vitals Botformule Pro kan worden ingezet voor éxtra ondersteuning van het botweefsel. Uiteraard blijft beweging, voor jong en oud, het allerbelangrijkste.

De Vitals supplementen zijn vanaf nu terug te vinden in een nieuwe, duurzame verpakking. Het doosje is van PaperWise karton gemaakt. PaperWise is een CO2-neutraal product waarbij landbouwafval die overblijft na de oogst van boeren, gebruikt wordt als grondstof voor papier en karton. Het PaperWise karton is uitstekend geschikt voor recycling (tot wel zeven keer, net als FSC-papier) en kan daarom gewoon in de oud-papierbak. Tevens worden boeren met het gebruik van PaperWise ondersteunt in ontwikkelingslanden. Daarnaast zijn het potje en de etiket gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Een recyclebare verpakking is een belangrijke stap richting een circulaire economie, met als voordeel een verminderde druk op het milieu (door het verkleinen van de afvalberg en afname van CO2-uitstoot).

Vitals Botformule Pro:
 • met aminozuurgebonden en uitstekend opneembare mineralen van Albion Minerals (TRAACS®)
 • met een ruime dosering van de beste vormen van vitamine D (D3) en vitamine K2 (MK-7)
 • bevat K2Vital®Delta, een geëncapsuleerde vitamine K2 met een zeer hoge stabiliteit

Toegestane gezondheidsclaims:

 • calcium, magnesium, vitamine D3 en vitamine K2 zijn goed voor het behoud van sterke botten
Dosering
2 keer per dag 1 tablet bij een maaltijd met water innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten

 

 

RI*

Calcium (bisglycinaat, TRAACS®)

200 mg

25%

Magnesium (bisglycinaat, TRAACS®)

100 mg

27%

Vitamine D3 (cholecalciferol, 1000 ie)

25 mcg

500%

Vitamine K2 (menaquinon-7, K2VITAL®DELTA)

180 mcg

240%

TRAACS® (The Real Amino Acid Chelate System) is een geregistreerd handelsmerk van Albion Minerals.

K2Vital® en het logo zijn geregistreerde handelsmerken van Kappa Bioscience AS. K2Vital® Delta is een micro-encapsulatietechnologie waarvoor patent is aangevraagd en onder licentie van Kappa Bioscience AS wordt gebruikt.

* Referentie inname

Ingrediënten
Vulstof (microkristallijne cellulose [cellulosegel]), calciumbisglycinaat, magnesiumbisglycinaat, koolzaadolie (Brassica napus), antiklontermiddelen (calciumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), vitamine K2, glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), vitamine D3.

Allergenen informatie
Vrij van gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs (niet voor veganisten), en is vrij van gentechniek.

Etiket Waarschuwingen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en koele plaats, tenzij anders is geadviseerd op het etiket. Indien u een coumarinederivaat gebruikt (dit is een specifiek type antistollingsmiddel, ook wel vitamine K-antagonist genoemd, zoals acenocoumarol of fenprocoumon), overleg dan eerst met een (orthomoleculair) arts alvorens een vitamine K2-supplement te gebruiken.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist