9478.052 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Vitals Botformule Pro Tabletten 60TB

Met calcium, magnesium, vitamine D3 en vitamine K2 voor het behoud van sterke botten

Gratis verzendingGroene keuzeProduct is onderdeel van ons groene assortimentVitals Botformule Pro Tabletten 60TB

×

of

Korting 28%
29,95 21,55
  • Merk:  Vitals
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 8716717003563
  • NUT-nummer: NUT/PL/ 1129/38
  • Op voorraad:  11  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Door de corona-crisis en de toegenomen behoefte aan voedingssupplementen hebben de producenten van verpakkingsmaterialen moeite om de huidige vraag aan te kunnen. Hierdoor kunnen de Vitals producten tijdelijk voorzien zijn van een witte dop in plaats van hun unieke rode dop. Uiteraard is de kwaliteit van de voedingssupplementen ongewijzigd.


Algemeen
Vitals Botformule Pro is een optimaal samengesteld en gedoseerd voedingssupplement met calcium, magnesium, vitamine D3 en K2 voor het behoud van sterke botten. Calcium en magnesium worden door het lichaam gebruikt in een verhouding van 2:1, hier is in de formule dan ook uiteraard rekening mee gehouden. Naast mineralen bevat Vitals Botformule Pro ook vitaminen, zoals vitamine D3. Vitamine D3 zorgt ervoor dat calcium uit voeding goed kan worden opgenomen en verhoogt daarbij de opname van calcium in de botten. Ook vitamine K speelt hier op eigen wijze een belangrijke rol in en zorgt voor een verhoogde opname van calcium in het botweefsel.

Bij het samenstellen van deze unieke botformule heeft Vitals voornamelijk rekening gehouden met de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten. Zo bevat deze Pro Formule: aminozuurgebonden mineralen, die uitstekend opgenomen en verdragen kunnen worden door het lichaam; en stabiele vitaminen, die na verwerking niet teruglopen in de doseringen.

Vitals Botformule Pro kan worden ingezet voor éxtra ondersteuning van het botweefsel. Uiteraard blijft beweging, voor jong en oud, het allerbelangrijkste.

Vitals Botformule Pro:
- met aminozuurgebonden en uitstekend opneembare mineralen van Albion Minerals (TRAACS®);
- met een ruime dosering van de beste vormen van vitamine D (D3) en vitamine K2 (MK-7);
- met goed beschermde, geëncapsuleerde vitamine K2 in de vorm van MenaQ7® CryoCap.

Dosering
2 tabletten per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Bij voorkeur verspreid over de dag innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Waarschuwingen
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en koele plaats, tenzij anders is geadviseerd op het etiket. Indien u een coumarinederivaat gebruikt (dit is een specifiek type antistollingsmiddel, ook wel vitamine K-antagonist genoemd, zoals acenocoumarol of fenprocoumon), overleg dan eerst met een (orthomoleculair) arts alvorens een vitamine K2-supplement te gebruiken.


Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Dit product is onderdeel van ons groene assortiment. Meer weten?Bekijk deze pagina.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten

 

 

RI*

Calcium (bisglycinaat, TRAACS®)

200 mg

25%

Magnesium (bisglycinaat, TRAACS®)

100 mg

27%

Vitamine D3 (cholecalciferol, 1000 ie)

25 mcg

500%

Vitamine K2 (menaquinon-7, K2VITAL®DELTA)

180 mcg

240%

TRAACS® (The Real Amino Acid Chelate System) is een geregistreerd handelsmerk van Albion Minerals.

* Referentie inname

Ingrediënten
Vulstof (microkristallijne cellulose), calciumbisglycinaat, magnesiumbisglycinaat, koolzaadolie (Brassica napus), antiklontermiddelen (calciumstearaat, siliciumdioxide), vitamine K2, glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), vitamine D3.

Allergenen informatie
Vrij van gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs (niet voor veganisten), en is vrij van gentechniek.

Etiket
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals Botformule Pro Tabletten 60TB?

Meer uit ons assortiment