Hoofdpagina>Vitamines>Calcium>Calcium tabletten

Vitals Botformule Pro Tabletten 60TB

Met calcium, magnesium, vitamine D3 en vitamine K2 voor het behoud van sterke botten

Korting 15%
29,95 25,46
  • Merk:  Vitals
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 8716717003563
  • Op voorraad:  25  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Vitals Botformule Pro is een optimaal samengesteld en gedoseerd voedingssupplement met calcium, magnesium, vitamine D3 en K2 voor het behoud van sterke botten. Calcium en magnesium worden door het lichaam gebruikt in een verhouding van 2:1, hier is in de formule dan ook uiteraard rekening mee gehouden. Naast mineralen bevat Vitals Botformule Pro ook vitaminen, zoals vitamine D3. Vitamine D3 zorgt ervoor dat calcium uit voeding goed kan worden opgenomen en verhoogt daarbij de opname van calcium in de botten. Ook vitamine K speelt hier op eigen wijze een belangrijke rol in en zorgt voor een verhoogde opname van calcium in het botweefsel.

Bij het samenstellen van deze unieke botformule heeft Vitals voornamelijk rekening gehouden met de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten. Zo bevat deze Pro Formule: aminozuurgebonden mineralen, die uitstekend opgenomen en verdragen kunnen worden door het lichaam; en stabiele vitaminen, die na verwerking niet teruglopen in de doseringen.

Vitals Botformule Pro kan worden ingezet voor éxtra ondersteuning van het botweefsel. Uiteraard blijft beweging, voor jong en oud, het allerbelangrijkste.

Vitals Botformule Pro:
- met aminozuurgebonden en uitstekend opneembare mineralen van Albion Minerals (TRAACS®);
- met een ruime dosering van de beste vormen van vitamine D (D3) en vitamine K2 (MK-7);
- met goed beschermde, geëncapsuleerde vitamine K2 in de vorm van MenaQ7® CryoCap.

Dosering
2 tabletten per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Bij voorkeur verspreid over de dag innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Waarschuwingen
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en koele plaats, tenzij anders is geadviseerd op het etiket. Indien u een coumarinederivaat gebruikt (dit is een specifiek type antistollingsmiddel, ook wel vitamine K-antagonist genoemd, zoals acenocoumarol of fenprocoumon), overleg dan eerst met een (orthomoleculair) arts alvorens een vitamine K2-supplement te gebruiken.
Ingredienten

Samenstelling per 2 tabletten: (dagdosering) % ADH*
Calcium (bisglycinaat, TRAACS®)200 mg25 
Magnesium (bisglycinaat, TRAACS®)100 mg27
Vitamine D3 (cholecalciferol)25 mcg500
Vitamine K2 (menaquinon-7, MenaQ7® CryoCap)180 mcg240 

*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

TRAACS® (The Real Amino Acid Chelate System) is een geregistreerd handelsmerk van Albion Minerals. MenaQ7® is een geregistreerd handelsmerk van NattoPharma. CryoCap is een gepatenteerde encapsulatietechnologie.

Ingrediënten

Calciumbisglycinaat, magnesiumbisglycinaat, vulstof: microkristallijne cellulose, bindmiddel: koolzaadolie, vitamine K2, vitamine D3, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddelen: calciumstearaat, siliciumdioxide.

Allergenen informatie
Vrij van gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs (niet voor veganisten), en is vrij van gentechniek.

Etiket
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals Botformule Pro Tabletten 60TB?

Meer uit ons assortiment