DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Pleisterverwijderaar

U hebt een open wond gehad en hebt hem afgedekt met een pleister. Het is tijd om de pleister te verwijderen, maar helaas: er blijven wat resten over. Water en zeep helpen niet. Wat doet u dan? Lees snel verder om alles te weten over pleisters en pleisterresten verwijderen!Lees meer
 • Leukoplast Leukotape Remover 350ML

  Leukoplast Leukotape Remover | 350ML

  Voorraad: > 50
  10,45

Pleisterresten verwijderen

Pleisters of andere kleefmaterialen pijnloos verwijderen van uw huid? Bekijk de beste producten om pleisterresten te verwijderen, waardoor pijn achterwege blijft!

Pleisterresten verwijderen zonder pijn en moeite

Misschien hebt u een kind dat het verschrikkelijk vindt dat een pleister van de huid getrokken wordt. Of gruwelt u zelf van het trekkende gevoel dat het geeft. Limisan heeft daar een oplossing voor gevonden met de Limisan Pleisterverwijderaar. Met de spray zult u gemakkelijk, snel en pijnloos de pleister van de huid kunnen halen.

Hoe gebruikt u een pleisterresten verwijderaar?

Hoe het werkt? In de spray zitten vluchtige siliconen. U sprayt de Limisan op en rond de pleister. De siliconen gaan nu hun werk doen: ze vormen een laagje tussen de lijm van de pleister en de huid. De verbinding hiertussen wordt onderbroken, de pleister zal loslaten en u kan hem gemakkelijk weghalen. Geen tranen meer bij het verwijderen van pleisters! Bekijk hier alle pleisterverwijderaars online, van De Online Drogist.

Huis- tuin en keukenoplossingen om pleisterresten te verwijderen

Soms blijven na het aftrekken van de pleister nog wat resten zitten. Dat zijn lijmresten die zich aan de huid hebben gehecht en vaak erg lastig van de huid zijn te verwijderen. Water helpt niet en schrobben met een schuurspons is niet prettig voor de huid. DeOnlineDrogist.nl speurde het internet af en zocht naar de beste tips voor het pleisterresten verwijderen!

 • Gebruik een watje dat doordrenkt is met nagellakremover.
 • Wasbenzine of azijn schijnt ook te werken. Deze middelen drogen de huid wel uit.
 • Wilt u geen droge huid? Doe babyolie op een watje en wrijf hiermee de resten weg.
 • Een andere olie, zoals massageolie, doet ook goed dienst als pleisterverwijderaar.
 • Tot slot kan ook een vette crème of zonnebrandcrème op een watje pleisterresten verwijderen.

Als het goed is kent u nu alle ins and outs over het verwijderen van pleisters en pleisterresten! Voor Limisan Pleisterverwijderaar, Heltiq en Leukoplast en alle soorten en maten pleisters ga u natuurlijk naar DeOnlineDrogist.nl.