Hoofdpagina>Vitamines>Multivitamine kind

Plantina Essentials Multi Junior Tabletten 150TB

Bevat eersteklas grondstoffen en is vrij van overbodige toevoegingen

34,94
  • Merk:  Plantina
  • Inhoud: 150TB
  • EAN: 8713827002301
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Nog nooit hebben kinderen in een tijdperk geleefd waarin zó veel van hen werd gevergd en waarin ze zo actief waren. Ze zijn druk met school, vrienden, sport, muziek en nog veel meer leuke dingen. Ze zouden haast vergeten om te groeien. Daarom komen juist in deze levensperiode de essentiële (= nodig voor het leven) voedingsstoffen goed van pas.
De kwaliteit van een voedingssupplement wordt voor een groot deel bepaald door welke stoffen er níet in zitten. Plantina Multi Junior bevat geen overbodige stoffen zoals zoetstoffen die het tablet op een snoepje doen lijken. Plantina Multi Junior is geen kauw-, zuig- of bruistablet.
Dit is misschien wel handig voor kinderen, maar vergt extra toevoegstoffen. Dit is tegen de filosofie van Plantina.
Plantina Multi Junior is daarnaast hooggedoseerd, hypoallergeen en vegetarisch. Plantina Multi Junior heeft overigens alle goede eigenschappen die de ‘grote’ Plantina Multi ook heeft.
Plantina maakt voor de productontwikkeling exclusief gebruik van apotheker dr. Gert Schuitemaker, verbonden aan het Ortho Institute. Voor de productontwikkeling volgt Gert Schuitemaker al meer dan 25 jaar de wetenschap op het gebied van voeding en voedingssupplementen. Dit is een garantie voor topkwaliteit. Plantina Multi Junior bevat eersteklas grondstoffen en is vrij van overbodige toevoegingen. Bovendien wordt Plantina Multi Junior geproduceerd volgens GMP- en HACCP-normen.

Dosering
Kinderen van 4 tot 12 jaar 1 tablet per dag. Kinderen vanaf 12 jaar en vol- wassenen 3 tabletten per dag, bij voorkeur verdeeld over de dag. Innemen met een ruime hoeveelheid water, bij voorkeur tijdens of vlak na de maaltijd. Sommige mensen kunnen de tablet(ten) beter niet ‘s avonds innemen vanwege moeite met inslapen.
Plantina Multi Junior is ook geschikt voor moeilijke slikkers. Het tablet is aanmerkelijk kleiner dan Plantina Multi.

Ingredienten

Ingrediënten
Vitaminen, mineralen, vulstoffen (microkristallijne cellulose, hydroxypro- pylmethylcellulose, tricalciumfosfaat), glansmiddelen (stearinezuur, mag- nesiumstearaat, glycerol, carnaubawas), stabilisatoren (natrium cros- carmellose, siliciumdioxide).

Samenstelling per tablet: %ADH
Vitamine A (als acetaat) (1250 IE)  47%     375 µg 
Vitamine B1 (thiamine HCl) 546%   6 mg
Vitamine B2 (riboflavine) 321% 4,5 mg
Vitamine B3 (niacinamide) 56%     9 mgNE
Vitamine B5 (calciumpantothenaat) 100% 6 mg
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 429% 6 mg
Vitamine B12 (cyanocobalamine) 360% 9 µg
Foliumzuur 100% 200 µg
Biotine 62% 30 µg
Vitamine C (ascorbinezuur) 125% 100 mg
Vitamine D3 (cholecalciferol) (200IE) 100% 5 µg 
Vitamine E (d-a-tocoferylsuccinaat) (37IE) 210% 25 mg 
Vitamine K1 33% 25 µg
Calcium (als carbonaat) 10% 80 mg
Magnesium (als tauraat) 11% 40 mg
IJzer (als fumaraat) 14% 2 mg
Jodium (als kaliumjodide) 27% 40 µg
Selenium (als gist) 36% 20 µg
Koper (als gluconaat) 40% 0,4 mg
Mangaan (aminozuur gecheleerd) 25% 0,5 mg
Chroom (als picolinaat) 50% 20 µg
Borium (als natriumboraat) 0,4 mg
Molybdeen (als ammoniummolybdaat) 40% 20 µg
Zink (als citraat) 40% 4 mg

Bevat geen
Bevat géén van de allergenen volgens annex 3-bis van EU-richtlijnen 2003/ a9/EC en 2006/142/EC (en updates): glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut), ei, vis, aardnoten (pinda’s), soja, zuivel (inclusief lactose), schaalvruchten (noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten), selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfiet (meer dan 10 mg zwaveldioxide per kilo of liter), lupine, schaal- en weekdieren.

Bevat verder geen conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, zoetstoffen (suiker, fructose, sorbitol, mannitol, sacharine, xylitol, cyclamaat, aspartaam), kruiden (hypoallergeen) en GMO-stoffen (genetisch gemodificeerd).

Plantina Multi Junior is hypoallergeen en geschikt voor vegetariërs.

 

Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik vitamines het beste innemen?

Het beste is de vitamines in te nemen: 1. bij of na de maaltijd (niet voor de maaltijd). Op deze wijze worden de vitamines opgenomen in de voedselbrij (nabootsing van hoe het normaal is) en kan gebruik gemaakt worden van interactie met de andere stoffen die in de voeding zitten. Dit vergroot de opname vanuit het maagdarmkanaal. 2. verdeeld over de dag (wanneer u meerdere tabletten neemt) 3. bij voorkeur bij ontbijt of lunch. Sommige mensen worden extra wakker van de vitamines (met name vitamine C), zodat dat wel eens problemen kan geven bij het inslapen. In de praktijk is gebleken dat het erg belangrijk is om de voedingssupplementen op een plaats te zetten waar u dagelijks (langs)komt. Dan is de kans het kleinst dat u ze vergeet.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Plantina Essentials Multi Junior Tabletten 150TB?

Meer uit ons assortiment