9478.897 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Otrivin Neusspray Zoutoplossing Plus Eucalyptus 20ML

Een nieuwe natuurlijke oplossing tegen een verstopte neus

6,99
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Otrivin Neusspray Zoutoplossing Plus Eucalyptus is een neusspray zonder conserveermiddel. De spray bevat natuurlijk hypertoon zeewater, in combinatie met etherische olie van eucalyptus en extract van wilde munt. In minder dan 3 minuten * na het gebruik opent de verstopte neus (bij een (neus) verkoudheid of bijholteontsteking) en kunt u weer vrijer ademhalen. De toevoeging van eucalyptus en munt geeft na het gebruik onmiddellijk een gevoel van verlichting en frisheid. De ingrediënten hebben daarnaast een zuiverende werking waarbij de neusholtes vrijmaakt worden van bacteriën en virussen. De spray is geschikt vanaf 6 jaar.

* Bij 87% van de onderzochten tijdens een klinische studie

Otrivin Neusspray Zoutoplossing Plus Eucalyptus is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter

Dosering
Het aanbevolen gebruik is 1 spray in elk neusgat volgens behoefte en dit maximaal 6-maal per dag. Geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Hoe te gebruiken?
Stap 1: Snuit uw neus
Stap 2: Buig uw hoofd licht naar voren en plaats de spraykop in het neusgat
Stap 3: Druk op het pompje en inhaleer tegelijkertijd

Stap 4: Herhaal dit voor het andere neusgat

Het puntje van de spraykop niet afknippen. Om verspreiding van infecties te voorkomen, mag de spray slechts door 1 persoon gebruikt worden.

Waarschuwing
Raadpleeg na een neusoperatie of wond aan de neus eerst je arts, voordat je Otrivin Zoutoplossing Plus Eucalyptus gaat gebruiken. Gebruik Otrivin Zoutoplossing Plus Eucalyptus Neusspray niet bij overgevoeligheid voor 1 van de bestanddelen, tijdens zwangerschap of borstvoeding. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren bij een temperatuur tussen 0°C en 25°C. Niet gebruiken na de houdbaarheidsdatum, zoals vermeld op de verpakking.
Ingredienten

Ingrediënten

Otrivin Zoutoplossing Plus Eucalyptus combineert de natuurlijke eigenschappen van hypertoon zeewater met eucalyptusolie en extract van wilde munt. De neusspray bevat belangrijke mineralen en micro-elementen die in zeewater voorkomen, zoals calcium, magnesium, ijzer en zink.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [Bijsluiter_otrivin_zoutoplossing_plus_eucalyptus.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Otrivin Neusspray Zoutoplossing Plus Eucalyptus 20ML?

Meer uit ons assortiment