Hoofdpagina>Vitamines>Magnesium>Magnesium capsules

Orthonat Magnemar Force 3 Capsules 30CP

Speelt een rol in de energiehuishouding, hormoonhuishouding en ontspanning

Korting 24%
9,15 6,99
  • Merk:  Orthonat 
  • Inhoud: 30CP
  • EAN: 5425005540347
  • NUT-nummer: NUT_AS 257/65
  • Op voorraad:  11  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Orthonat Magnemar Force 3 Capsules speelt een rol in de energiehuishouding, hormoonhuishouding en ontspanning.
Dit is een totaalproduct dat essentiële elementen combineert in een capsule. Echt een aanrader. Magnesium is in het hele lichaam belangirjk. Van productie van energie, sport en uithoudingsvermogen, opnemen van vitamines en mineralen, stevigheid van de botten, hormoonregulering, magnesium hoort er bij. Onlangs werd het belang van magnesium voor de functies van het organisme erkend door het Agentschap voor Voedselveiligheid (EFSA). Magnesium: draagt bij tot een verminderde vermoeidheid, neemt deel aan verscheidene reacties binnen in het organisme zoals het elektrolytisch evenwicht, het energetisch metabolisme, het normaal functioneren van het zenuwstelsel, de eiwitsynthese, het proces van celdeling, helpt bij het behoud van gezonde beenderen en tanden, draagt bij aan een gezonde spierkracht en psychologisch functioneren. Vitamine B6 ondersteunt de rol van magnesium in de vermindering van kortstondige vermoeidheid, in het energetisch metabolisme, het normaal functioneren van het zenuwstelsel. Daarenboven bezit deze vitamine nog andere functies: in het opnemen en benutten van proteïnen en van de voorraadenergie in de spieren (glycogeen). In de vorming van rode bloedcellen en dus ook in het goed functioneren van het immuunsysteem is deze vitamine eveneens betrokken. Taurine is een aminozuur dat bijdraagt tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress, in het energiestofwisselingsproces, en het helpt zoals magnesium en vitamine B6 vermoeidheid te verminderen.

Dosering
Tenzij anders aanbevolen 1 x per dag 1 capsule tijdens de maaltijd innemen.

Ingredienten

Samenstelling
Zeemagnesium : 545 mg zeemagnesium bevattende 300 mg elementair magnesium (80% ADH), 120 mg taurine, 2 mg vitamine B6 (pyridoxine-chloride 142,9% ADH)

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?