Home > Vitamine & Supplementen > Supplement - Bestanddeel > Probiotica

Orthica Orthiflor Start 40gr

Probioticum voor moeder en kind

19,75 17,41
  • Merk: Orthica 
  • Inhoud: 40GR
  • EAN: 8714439572541
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Orthica Orthiflor Start is te gebruiken tijdens de laatste weken van de zwangerschap en bij zuigelingen vanaf de geboorte tot de leeftijd van 1 jaar. Het is een probioticamix met drie verschillende bacteriestammen. Aansluitend kan Orthiflor Sensitive gebruikt worden.

Dosering
De aanbevolen dosering voor zwangeren is 3 gram per dag (twee maatschepjes). Voor een optimaal effect het poeder toevoegen aan een half glas lauw water, minimaal 15 minuten laten staan, doorroeren en opdrinken. Op een lege maag innemen, bij voorkeur voor het slapen gaan.
De aanbevolen dosering voor kinderen vanaf de geboorte tot 1 jaar is 3 gram per dag (twee maatschepjes). Toevoegen aan één opgewarmde flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of een kleine hoeveelheid gekookt en afgekoeld water (temperatuur maximaal 37 °C), niet langer dan 5 minuten laten staan.

Waarschuwing
Bij gebruik door zuigelingen jonger dan zes weken of bij zuigelingen die onder artsenbehandeling staan, is deskundige begeleiding noodzakelijk.Ingredienten

Samenstelling per 3 gram (2 maatschepjes):
bacteriepreparaat 3 x 109 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen:
Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium infantis
Lactococcus lactis

*kve = kolonievormende eenheden

Ingredienten:
rijstzetmeel, maltodextrine, bacteriecultuur.

Bevat geen:
gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

 

Etiket

Ingredienten:
rijstzetmeel, maltodextrine, bacteriecultuur


Vragen & Antwoorden
Hoe bewaar ik dit product?

Orthiflor producten moeten koel (onder de 25° Celsius), droog en donker bewaard worden. Orthiflor producten dienen niet in de koelkast bewaard te worden, omdat vocht in de koelkast de werkzaamheid van het product negatief beïnvloedt.

Is dit product glutenvrij?

Orthica Orthiflor Start is vrij van gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3,95

Heeft u een vraag over Orthica Orthiflor Start 40gr?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4 van 100