Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Orthica Dino Orthiflor Poeder 70GR
Orthica Dino Orthiflor Poeder 70GR
Orthica Dino Orthiflor Poeder 70GR1
Orthica Dino Orthiflor Poeder 70GR2

Orthica Dino Orthiflor Poeder 70GR

Korting 30%
39,85 27,89
  • Merk: Orthica
  • Inhoud: 70GR
  • EAN: 8714439570677
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Probiotica speciaal voor kinderen

Algemeen
Orthica Dino Orthiflor Poeder is een Probiotica voor uw baby, dreumes, peuter of kleuter. De Dino Orthiflor Poeder is voor gebruik vanaf het moment van bijvoeden tot de leeftijd van ongeveer 6 jaar. Deze poeder van Orthica bevat 6 verschillende bacteriestammen en heeft als toevoeving ook Pro-Motor. Probiotica zijn levensvatbare bacteriën die ook voorkomen in kaas, augurken en soja.

Door de toegevoegde Pro-Motor zijn de bacteriën in Orthiflor Poeder beter bestand tegen het zure milieu in de maag, en is inweken vooraf niet meer nodig.

Orthica Dino Orthiflor Poeder:
- makkelijk te vermengen door de voeding
- neutraal van smaak

Dosering
De aanbevolen dosering voor kinderen vanaf het moment van bijvoeden tot zes jaar is 2 gram per dag (anderhalf maatschepje). Het poeder toevoegen aan lauw water of magere melk, yoghurt drink, limonade (siroop) op kamertemperatuur, doorroeren en bij voorkeur op een lege maag opdrinken. De aanbevolen dagdosering voor jonge kinderen kan ook worden toegevoegd aan één opgewarmde flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of een kleine hoeveelheid gekookt en afgekoeld water (temperatuur maximaal 37°C). De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Het heeft de voorkeur om probiotica op een lege maag in te nemen, bijvoorbeeld vlak voor het slapen gaan, maar een ander moment van de dag mag ook. Als de maag leeg is, zijn de probiotica bacteriën korter in de maag aanwezig en worden er nog geen spijsverteringssappen aangemaakt. Die sappen zijn natuurlijk nuttig voor de vertering, maar ze verlagen de overlevingskans van de bacteriën in het product. Wacht na het innemen van het supplement een half uurtje met eten, anders worden deze sappen alsnog geactiveerd. Lukt het een keer niet om de probiotica op een lege maag in te nemen, neem ze dan op een ander willekeurig moment.

Waarschuwing
Buiten bereik van kinderen bewaren. De verpakking na gebruik zorgvuldig sluiten, droog en bij kamertemperatuur bewaren en geopende verpakking binnen 3 maanden opgebruiken.
Ingrediënten

Samenstelling per anderhalf maatschepje (2 gram)

Bacteriepreparaat 4 x 10^9 kve*
in ongeveer gelijke verhoudingen:
-        Bifidobacterium infatis
-        Bifidobacterium lactis
-        Lactobacillus acidophilus
-        Lactobacillus casei
-        Lactobacillus salivarius
-        Lactobacillus lactis

 

* kolonievormende eenheden (levensvatbare bacteriën)

Ingrediënten

rijstzetmeel, maltodextrine, natuurlijk eiwit-iosolaat, bacteriecultuur.

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Vragen & Antwoorden
Hoe bewaar ik dit product?

Orthiflor producten moeten koel (onder de 25° Celsius), droog en donker bewaard worden. Orthiflor producten dienen niet in de koelkast bewaard te worden, omdat vocht in de koelkast de werkzaamheid van het product negatief beïnvloedt.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist