Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Hart en bloedvaten>Hart en bloedvaten complex

Nova Vitae Knoflook Mistel Meidoorn Capsules 400CP

Heeft een gunstige invloed op hart & bloedvaten

22,37 20,51
  • Merk:  Nova Vitae
  • Inhoud: 400CP
  • EAN: 8717473098107
  • Op voorraad:  9  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Nova Vitae Knoflook Mistel Meidoorn Capsules heeft een gunstige invloed op hart & bloedvaten.
Knoflook: Knoflook komt oorspronkelijk uit Centraal Azië en werd vroeger door de Egyptenaren gezien als een fundamentaal element in hun voeding. Knoflook is een van de gezondste kruiden. Het gehele lichaam wordt erdoor gesterkt.
Mistel: Mistel of Maretak is een halfstruik die wijdverbreid in Europa voorkomt en semi-parasitaire neigingen heeft. De Maretak ook wel "vogellijm" genaamd dringt met zijn wortels de takken van bomen binnen en tapt daar de sapstroom af. De Maretak plant zich voort doordat vogels de bessen eten en hun uitwerpselen, met daarin de zaadjes, op boomtakken deponeren. De bladeren en stengeltjes van de Maretak bevatten polyfenolen. Maretak is tevens rijk aan lectines en viscotoxines waardoor het kruid een hartversterkende werking heeft.
Meidoorn: Meidoorn is een struik of kleine boom met grijze doornachtige takken. Meidoorn groeit in heel Europa, meestal in het bos, maar ook wel in struikgewas en hagen. Het zijn met name de witte bloemen die de meeste actieve stoffen bevatten en de vrucht is een rode cilindervormige appelvrucht die twee tot drie pitten bevat. De flavonoïden in Meidoorn, met name hyperoside en vitexine, reguleren de hartslag. Meidoorn heeft tevens een zeer gunstige invloed op de doorbloeding van de hartspier.

Dosering
Als voedingssupplement 3 tot 6 capsules dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd met water of vloeistof innemen tenzij anders geadviseerd.

Ingredienten

Knoflook-(allium sativum),
mistel-(viscum album),
meidoorn-(crataegus)olie, 
raapolie, 
geleermiddel (glycerol), 
gelatine.

Etiket

Samenstelling per dagdosering van  3 capsules:
Bevat:
Hoeveelheid:
Knoflook olie 450 mg
Mistel olie 180 mg
Meidoorn olie 180 mg

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nova Vitae Knoflook Mistel Meidoorn Capsules 400CP?

Meer uit ons assortiment