9365.641 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Sport>Aminozuren>L-lysine

Lucovitaal L-Lysine 1000mg Tabletten 30TB

Bevat een goede één-per-dag dosis L-Lysine

Korting 50%
9,04 4,52

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Lucovitaal
 • Inhoud: 30TB
 • EAN: 8713713042510
 • NUT-nummer: NUT 472/94
  Productbeschrijving
  Algemeen

  Lucovitaal L-Lysine 1000mg bevat een goede één-per-dag dosis L-Lysine en is te gebruiken ter verzorging van lipblaasjes. De toegevoegde Vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand. L-Lysine is een aminozuur oftewel een bouwsteen van eiwit. Het is een essentieel aminozuur omdat het lichaam het niet zelf kan maken. Vitamine C is een antioxidant en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het ondersteunt het immuunsysteem.

  Dosering
  Volwassenen: 1 maal daags 1 tablet, bij voorkeur tussen de maaltijden innemen (een half uur vóór of 2 uur na de maaltijd). Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

  Waarschuwingen
  Dit product is niet geschikt voor kinderen t/m 12 jaar, mensen met stofwisselingsziekten, medicijngebruikers, mensen waarvan de voedingstoestand te wensen overlaat en mensen die eiwitarm dieet gebruiken. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en koele plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  Ingredienten

  Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

      ADH%*
  L-Lysine (L-Lysine HCI) 1000 mg -
  Vitamine C (Ascorbinezuur) 12 mg 15%

  * ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

  Ingrediënten
  L-Lysine HCI, vulmiddel (Cellulose), voedingszuur (Dicalciumfosfaat), antiklontermiddelen (Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat, Stearinezuur), verdikkingsmiddele (Croscarmellose natrium), Vitamine C, Coating (Ethylcellulose).

  Heeft u een vraag over Lucovitaal L-Lysine 1000mg Tabletten 30TB?

  Meer uit ons assortiment