Hoofdpagina>Eten & drinken>Biologische voeding>Biologisch diner>Biologische pasta

La Bio Idea Fusilli Volkoren 500GR

Biologische pasta

1,49
  • Op voorraad:  36  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
La Bio Idea Fusilli Volkoren wordt op Sicilië gemaakt door Fattoria Barbagallo, een familiebedrijf dat al in 1911 werd opgericht. De Barbagallo’s maken al bijna 100 jaar op ambachtelijke wijze de lekkerste Italiaanse pasta van de beste durum tarwe uit Sicilië.
In 1991 begon de samenwerking met La Bio Idea en inmiddels ligt de pasta in natuurvoedingswinkels over heel Europa. Angelo Barbagallo, van de derde generatie, zwaait nu de scepter over de pastamakerij, waar de tarwe helemaal wordt verwerkt van graankorrels tot de verpakte pasta.

Goede pasta vereist vakmanschap. Het gaat niet alleen om de juiste ingrediënten in de juiste verhoudingen, maar ook om goede kwaliteit tarwe, het malen, het deeg en de juiste pastavorm. Daarin onderscheidt La Bio Idea pasta zich van veel andere (ook biologische) pasta’s.
Barbagallo beoordeelt zelf de tarwekwaliteit, maalt het meel in 12 stappen en droogt de gevormde pasta langzaam op lage temperatuur.
Dat alles is essentieel voor de uiteindelijke kwaliteit van La Bio Idea pasta. Als deze in het kokende water glijdt, vult een subtiele geur de keuken en komt er een uitzonderlijke smaak van een pasta die leeft en gemaakt is met passie.

De kooktijd van deze La Bio Idea Fusilli Volkoren bedraagt 7 minuten.
Ingredienten

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1538  kJ / 364 kcal
Vetten 2 g
Koolhydraten 70 g
  waarvan suikers 3 g
Voedingsvezels 8 g
Eiwitten 11 g

Ingrediënten

Volkoren griesmeel van harde tarwe*, water.

* Biologische landbouw

Allergenen informatie
Bevat tarwe.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over La Bio Idea Fusilli Volkoren 500GR?

Meer uit ons assortiment