Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Steken en beten>Preventie steken en beten

Jungle Formula Strong Original Spray 75ML

Met 20% DEET en plantenextracten voor een sterke bescherming

Jungle Formula Strong Original Spray 75ML
Korting 50%
19,95 9,98
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen

Jungle Formula Strong Original Spray is een anti-insecten spray met plantenextracten en daarnaast 20% Deet. Deze spray tegen muggen ruikt aangenaam, kan dagelijks gebruikt worden en draagt de Insect Repellent Factor 3 in de strijd tegen deze vervelende insecten. Jungle Formula heeft verschillende producten met de IRF als indicator van de bescherming, hoe hoger; hoe sterker. Deze spray is geschikt voor zowel binnen als buiten en voor vakanties in Europa en voor gebieden waar geen bekend risico is op malaria of andere aandoeningen overgedragen door insecten. Geschikt voor de hele familie, vanaf 13 jaar, voor bescherming tot 6 uur lang.

Jungle Formula Strong Original Spray
- anti-insecten spray met 20% deet
- voor dagelijks gebruik, met aangename geur
- met Insect Repellent Factor 3
- voor gebieden waar geen bekend risico is op malaria of andere aandoeningen overgedragen door insecten
- voor de hele familie, vanaf 13 jaar, beschermt 6 uur lang

Waarschuwingen

Gevaar: licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten, contact lenzen verwijderen indien mogelijk, blijven spoelen.

Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, vonken, open vuur, hete oppervlakken. Spuitnevel niet inademen. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Bevat geraniol. Kan een allergische reactie veroorzaken. Vermijd contact met ogen, slijmvliezen en beschadigde huid. Voorkom contact met etenswaren, kunststoffen en gelakte oppervlakken. Niet vaker dan 2 maal per dag gebruiken. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 13 jaar.

Uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik en voor afwering van muggen bij mensen. De verpakking goed sluiten. niet in direct zonlicht plaatsen en droog bewaren. Lozing in het milieu voorkomen en verpakking niet hergebruiken.

Ingredienten

Ingrediënten
N,N-diethyl-m-toluamide 182 gL (DEET 20%, CAS 134-62-3), alcohol denat.

Productreviews (18 reviews)

Tom Veldhuizen

6 juni 2020

Eenmaal op je armen en benen ben je 100 % verlost van de muggen. Super spul !

Willytje

5 juni 2020

Deze spray is mijn redder. Door mijn zoete bloed komen alle muggen naar mij. Door vooraf een beetje Jungle Original op mijn armen te sprayen blijven de muggen weg. Als ik ergens gepikt ben door een mug ???? begint het daar te jeuken. Dan ga je dat jeukplekje wrijven wat het jeuken weer erger maakt. Een beetje Jungle Original sprayen én weg is die jeuk. Enige minpuntje is de hoge prijs dat zou 50% moeten zijn. Toppie een echteaan rader.

Carla

5 juni 2020

Ik heb er 3 woorden voor... GE WEL DIG. Makkelijk aan te brengen. Zonder spray vlogen ze op me af, nu met spray vliegen ze van me af.

Heijnen

5 juni 2020

Allergisch voor muggenbeten. Door dit spul worden we niet meer gestoken

Hans Groenendijk

4 juni 2020

Als bosbouwkundig ingenieur werk ik al jaren in tropische bosgebieden over de hele wereld. Bij mijn laatste langdurig verblijf in Congo heb ik de Jungle spray bijna dagelijks gebruikt in de avond-schemering wanneer muskieten het meest actief zijn. En met geweldig resultaat. Terwijl mijn Congolese collega's wild om zich heen slaand, probeerden zich van deze lastige bloedzuigertjes te ontdoen had ik er hoegenaamd geen last van.

nathalie

4 juni 2020

Een super product die eindelijk doet wat het moet! Gedaan met insectenbeten. Gerust op vakantie vertrekken!

Tessa de Zwart

4 juni 2020

Het werkt gewoon! Makkelijk in gebruik en doet wat het moet doen.

Joke van der Schaft

4 juni 2020

Altijd veel last van muggen maar met dit product geen last meer van muggen. ????

Danielle

4 juni 2020

Makkelijk in gebruik en werkt prima. In de vakanties altijs standaard in mn tas zitten.

Poula

4 juni 2020

Na vele zoek tochten naar een insecten werend middel dat werkt ben ik bij Jungle Formula uitgekomen.Ik ben heel veel buiten in de bossen en ik hou absoluut niet van insecten en teken. Ik gebruik dit middel Naar alle tevredenheid. Het is zuinig in gebruik en heeft een langdurige werking. Ik voel mij veilig bij gebruik van dit middel.

Jan De Boer

4 juni 2020

Werkt prima houd de steek muggen prima op afstand Als het flesje spuitspray leeg is Dan bestel ik weer bij mijn online drogist Goede service En snelle levering Zeer tevreden mee Groeten

kari

4 juni 2020

ik ben heel vaak in de bossen van het hoge noorden waar het stikt van de muggen van allerlei allooi. Zalig: spritch, spritch en ze blijven ver van je weg. Geen gesmeer, perfect voor mij in de 'jungle of the north'.

Danielle

4 juni 2020

Werkt zoals het moet horen.

Albert Bos

4 juni 2020

Ik neem dit topspul altijd menopause reis. Er is geen enkel ander middel wat zo effectief is als deze! Zelfs de kids formule werkt bijzonder goed. Ik zou niet zonder op vakantie willen gaan en gebruik het ook nu in mijn eigen achtertuin.

Amber de Wit

4 juni 2020

Helpt ontzettend goed tegen muggen! Veel last van in de zomer, maar ze blijven op afstand met dit spul! Erg blij mee

Franc Leenders

4 juni 2020

Onmisbaar in Europa voor verschillende muggen, waaronder de tijgermuggen in Italië. Tijdig inspuiten en he hebt last van deze muggen. Geen gestresst, alleen de muggen hebben nu stress!

Pedro van der ven

4 juni 2020

Een super produkt raad ik idereen aan

S Rasink

4 juni 2020

In Suriname samen met dochtertje in de jungle gebruikt! Top spul! Lang beschermd geweest waar andere niet tegenop smeerde!

* Deze review is geplaatst door een klant die dit product bij ons heeft gekocht.

Reviews 1 - 10 van 18

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Jungle Formula Strong Original Spray 75ML?

Meer uit ons assortiment