9478.667 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Jacob Hooy Pure Food Vitamine C 200GR

Ondersteunt onder meer de weerstand

Korting 15%
6,95 5,91
  • Merk:  Jacob Hooy
  • Inhoud: 200GR
  • EAN: 8712053503286
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Het Jacob Hooy Pure Food Vitamine C poeder is een natuurlijk supplement dat kan worden gebruikt als aanvulling op het normale dieet. Vitamine C is een belangrijke stof in het menselijk lichaam dat onder meer een rol speelt bij de weerstand.

Hoe te gebruiken?
1 maal daags 1/4 tot 1/2 theelepel (1,25 tot 2,5 gram). Het poeder kan worden toegevoegd aan juice, smoothie, yoghurt of salade. Waarschuwing: bij inname van meer dan 1000 mg Vitamine C kan overgevoeligheid van de maag optreden. Verlaag dan de dosis en verdeel deze lagere dosis over meerdere momenten van de dag. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Ingredienten

Samenstelling
 200 gram Ascorbinezuur

Waarschuwingen

Waarschuwingen
Bewaar dit product afgesloten, droog en koel; buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een volwaardige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn essentieel voor uw gezondheid en welzijn. Raw/superfoods kunnen daaraan op een positieve wijze bijdragen. Jacob Hooy raw/superfoods bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, zoetstoffen of conserveermiddel en zijn gluten- en lactosevrij. Indien u een geneesmiddel gebruikt is het raadzaam vóór gebruik van dit voedingssupplement uw arts te raadplegen.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Jacob Hooy Pure Food Vitamine C 200GR?

Meer uit ons assortiment