Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
0
€ 0,00
Energetica Natura Tryptozol Capsules 120CP
Energetica Natura Tryptozol Capsules 120CP
Energetica Natura Tryptozol Capsules 120CP1

Energetica Natura Tryptozol Capsules 120CP

10% korting
33,18 * 36,87
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  11  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Essentieel aminozuur

Algemeen
Energetica Natura Tryptozol Capsules is een supplement met L-Tryptofaan. L-Tryptofaan is een essentieel aminozuur dat voorkomt in de voeding zoals sojabonen, verschillende soorten kazen, zaden, pitten en vlees, kip en vis. Het lichaam kan zelf geen L-Tryprofaan aanmaken en is voor voldoende aanvoer afhankelijk van toereikende voeding. Tryptofaan is onder andere de voorloperstof van vitamine B3, 5-HTP (5-hydroxytryptofaan), de neurotransmitter serotonine en het hormoon melatonine.

Dosering
1 à 2 capsules om 17h met een stuk fruit • En/of een 1/2 uur vóór het slapengaan (ter bestrijding van slapeloosheid) Ter beperking van jetlag-problemen: Op de dag van vertrek alsook gedurende de volgende drie dagen steeds om 22.00 uur plaatselijke tijd in het land van bestemming c.q. aankomst 3 capsules met vloeistof (geen melk) innemen. Niet innemen bij maaltijden. We raden aan om Tryptozol™ met een stuk fruit te nemen aangezien fruit de insuline verhoogt waardoor een hogere stressbestendigheid ontstaat.
Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

L-Tryptofaan

300 mg

Ingrediënten
L-Tryptofaan, Vulstof: Mikrokristallijne cellulose, Capsule: Gelatine, Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat, Glijmiddel: Talk, Anti-klontermiddel: Colloïdaal siliciumdioxide, Capsule: Water; Glycerine

Waarschuwingen

Waarschuwingen
Tryptozol™ mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen, kinderen jonger dan 12 jaar, medicijngebruikers, mensen met stofwisselingsziekten en mensen die een eiwitarme voeding gebruiken. Buiten bereik van kinderen houden. Koel en droog bewaren. 

Meer uit ons assortiment:

* Aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist