Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Omega vetzuren>Omega 3

Vitalize Krillolie 100% Puur Capsules 60CP

Gewonnen uit kleine garnaalachtige zeediertjes (krill) die rijk zijn aan omega-3 vetzuren

19,95
  • Merk:  Vitalize
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8717344370738
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Vitalize Krillolie 100% Puur is een olie die afkomstig is uit kleine ongewervelde, garnaalachtige zeediertjes uit de schone wateren van Antartica. Deze zeediertjes worden in het Noors krill genoemd en betekent vislarven. Krill is rijk aan de essentiële omega-3 vetzuren EPA en DHA die beide bijdragen tot de normale werking van het hart. Daarnaast draagt DHA tevens bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen. Al deze gunstige effecten op de gezondheid worden verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. Bovendien zijn de omega-3 vetzuren gebonden aan fosfolipiden, waardoor deze makkelijk in water oplosbaar zijn en goed worden opgenomen door het lichaam. Deze krillolie van Vitalize is zuiver en bevat geen kwik en is voorzien van het MSC-keurmerk.

Vitalize Krillolie 100% Puur:
- bevat EPA en DHA die bijdragen tot de normale werking van het hart;
- is goed opneembaar in het lichaam en de hersenen;
- geeft geen oprispingen of nasmaak;
- is extra gezuiverd en draagt het MSC-keurmerk.

Vitalize Krillolie 100% Puur is tevens per 180 stuks verkrijgbaar.

Hoe te gebruiken?
Tweemaal daags één tot twee softgelcapsules met ruim water innemen. Neem de capsules bij voorkeur in tijdens de maaltijd. Krillolie 100% Puur kan in de juiste dosering blijvend gebruikt worden. Krillolie 100% Puur geeft geen oprispingen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Volgens de huidige wetenschappelijke inzichten mag Krillolie 100% Puur worden gebruikt tijdens de zwangerschap en bij het geven van borstvoeding.

Waarschuwingen
Gebruik Krillolie 100% Puur niet indien u overgevoelig of allergisch bent voor een van de bestanddelen van Krillolie 100% Puur. Wees kritisch op het totaal aan vitaminen en mineralen dat u per dag door middel van supplementen binnenkrijgt. Raadpleeg bij twijfel over het gebruik van Krillolie 100% Puur in combinatie met andere middelen altijd eerst uw arts.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Donker en droog bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C). In de oorspronkelijke verpakking bewaren ter bescherming tegen licht en vocht. Niet gebruiken na de op het doosje vermelde uiterste gebruiksdatum.
Ingredienten

Samenstelling op basis van 2 softgelcapsules

Omega-3 krillolie

1000 mg

  waarvan EPA

135 mg

  waarvan DHA

65 mg

Fosfolipiden

450 mg

Astaxanthine

100 mcg

Ingrediënten

Krillolie, visgelatine (capsule), glycerine (bevochtigingsmiddel), water.

Allergenen informatie
Bevat schaaldieren (krill) en vis. Bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitalize Krillolie 100% Puur Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment