9372.359 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine d>Vitamine d capsules

Virtuoos D3-3000 IU Gold Capsules 68VCP

Vegetarische capsules voor (top)sporters ter ondersteuning van de algehele gezondheid

33,50
  • Merk:  Virtuoos
  • Inhoud: 68VCP
  • EAN: 8718444861331
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Virtuoos D3-3000 IU Gold is een voedingssupplement dat rijk is aan vitamine D3 en is een goede aanvulling op de dagelijkse voeding van (top)sporters. Vitamine D is belangrijk voor de totale gezondheid. Zo zorgt de vitamine voor een goede weerstand en is het gunstig voor het behoud van sterke botten. Tevens is men te weten gekomen dat Vitamine D belangrijk is voor een normale spierfunctie en mogelijk invloed heeft op sportprestaties. Het blijkt dat sporters het beste in de zomermaanden presteren, als hun vitamine D-waarden op het hoogste niveau zijn. In de rest van het jaar en bij binnensporten, zoals zwemmen, wordt er weinig vitamine D aangemaakt. In deze gevallen kan er als aanvulling op de dagelijkse voeding gebruik worden gemaakt van het supplement D3-3000 IU Gold van Virtuoos.

Virtuoos D3-3000 IU Gold is net als alle andere supplementen van Virtuoos geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en is daardoor altijd 100% dopingvrij en dus geschikt voor topsporters.Tevens geschikt voor vegetariërs.
Dosering
Dagelijks 1 capsule met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens de warme maaltijd. De dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Droog, koel en donker bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

 
RI* Verbinding
Quali®-D vitamine D3** 75 mcg (3000 IU) 1500% Als cholecalciferol

*Referentie-inname
** Quali®-D is a Trademark of DSM

Ingrediënten
Aardappelzetmeel (vulstof), hypromellose (capsulehuls), Quali®-D, magnesiumstearaat (anti-adhesie), zonnebloemolie (flowverbeteraar), titaniumdioxide (kleurstof capsulehuls).

Etiket
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Virtuoos D3-3000 IU Gold Capsules 68VCP?

Meer uit ons assortiment