Let op: uw bestelling wordt niet morgen, maar binnen 2 werkdagen geleverd. Lees hier waarom

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
Virtuoos Creatine Gold 300GR
Virtuoos Creatine Gold 300GR
Virtuoos Creatine Gold 300GR1
Virtuoos Creatine Gold 300GR2

Virtuoos Creatine Gold 300GR

23,90
  • Merk: Virtuoos
  • Inhoud: 300GR
  • EAN: 8718444867722
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  9  stuks beschikbaar
  • Maandag voor 21:30 uur besteld, dinsdag in huis!

×

of

Productbeschrijving

Ter verbetering van (top)sportprestaties

Algemeen
Virtuoos Creatine Gold is een voedingssupplement, speciaal ontwikkeld voor de actieve sporters om (top) sportprestaties te verbeteren. Creatine is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt en die we door consumptie van vlees en vis binnenkrijgen. Dit supplement kan worden ingezet bij korte maximale inspanningen die tussen de 2 tot 30 seconden duren en herhaaldelijk uitgevoerd moeten worden met hiertussen een hersteltijd van 30 seconden tot 3 minuten, zoals krachttraining, teamsporten of bijvoorbeeld racket sporten. Tevens is het goed te gebruiken bij duursporten zoals hardlopen of fietsen, als er tijdens deze sporten tenminste ook herhaaldelijke explosieve inspanningen plaatsvinden zoals interval en sprints. Daarnaast bevordert creatine de groei van spieren. Hoeveel creatine iemand heeft, is bij iedereen verschillend en afhankelijk van de hoeveelheid spiermassa die er is, het type spiervezel en in hoeverre de creatine in de spieren reeds zijn aangevuld. Bij geen of weinig vlees en vis consumptie zullen de voordelen groter zijn omdat hun uitgangswaarde dan lager is. Het komt zelfs voor dat creatine geen effect heeft bij mensen, dit komt dan vermoedelijk omdat de voorraad in de spier al volledig is aangevuld. Sporters met veel type 2 spiervezel, zoals krachtsporter,s zullen beter reageren op creatine dan sporters met veel type 1 spiervezels. Het is mogelijk dat door het gebruik van creatine, het lichaam meer vocht vasthoudt en hier is dus rekening mee te houden wanneer het gaat om sporten met gewichtsklassen of sporten waarbij een hoger gewicht de prestatie nadelig kan beïnvloeden, zoals bij lopen of turnen. Als u stopt met creatine duurt het 4 tot 6 weken voordat de creatinevoorraden weer normaal zijn. Virtuoos Creatine Gold bevat geen kunstmatige kleur-, smaak- en zoetstoffen.

NZVT-gecertificeerd
Creatine Gold is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. Creatine Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden. Tevens geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Dosering
Mix per dosering 1 afgestreken maatschepje met 250 ml water of een andere niet cafeïne houdende drank (b.v. vruchtensap). Bij voorkeur tijdens of vlak na de warme maaltijd. 1 maatschepje is ca. 6,0 gram. Neem 1-2 doseringen per dag. Maatschepje is bijgesloten. De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden.

In de meeste gevallen wordt met een oplaaprotocol gewerkt, met daarna een onderhoudsfase. De laadfase bestaat uit 5 tot 7 dagen waarin dagelijks 20 tot 25 gram creatine per dag wordt genomen verspreid over 4 innamemomenten (ontbijt, lunch, diner en voor het slapen). Hierna kan een onderhoudsfase van 4 tot 6 weken worden toegepast, waarbij een dagelijkse dosering van 2 tot 3 gram na de inspanning wordt ingenomen. Er kan ook met een gematigd protocol worden gewerkt, waarbij over een periode van 4 weken dagelijks een inname van 3 gram het gehalte van creatine in de spier verhoogt. Om creatine zo goed mogelijk in de spier te krijgen, kan je letten op de timing en voeding. Na inspanning verloopt het transport van creatine de spier in beter. Verder blijkt dat insuline invloed heeft op de mate van opname in de spier. Gelijktijdige inname van creatine en koolhydraten (50 – 100 g) verhoogt de opname van creatine in de spier.

Waarschuwingen
Op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Ingrediënten

 Samenstelling per dagdosering (afgestreken maatschep) 

Creatine monohydraat

6.0 gram *

 *Referentie inname
Referentie inname niet bepaald

Etiket
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist