9479.062 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Sleepzz Melatonine Time Release Smelttabletjes 500TB

Wordt geleidelijk aan het lichaam afgegeven

Korting 20%
13,98 11,19
  • Merk:  Sleepzz
  • Inhoud: 500TB
  • EAN: 8711744052300
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Sleepzz Melatonine Time Release bevat per tabletje 0.1 milligram melatonine. Elke tabletje bevat een speciale time release formule waardoor de melatonine geleidelijk aan het lichaam wordt afgegeven.

Melatonine is een lichaamseigenstof die in de pijnappelklier wordt aangemaakt. Bij het slaap-waakritme speelt de lichaamseigen productie een belangrijke rol.

Dosering
1 uur voor het slapen 1 tot en met 2 tabletjes innemen. Houd bij voorkeur een vast tijdstip aan. Tabletjes in zijn geheel doorslikken met bijvoorbeeld water. Sleepzz Time Release kan regelmatig en gedurende langere tijd gebruikt worden. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Let op: Vanwege veranderende nationale wetgeving is het doseeradvies aangepast.

Waarschuwingen
Dit is een voedingssupplement op basis van melatonine met zoetstof. Zorg zelf voor gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl: een supplement is een aanvulling op een gevarieerde voeding, geen vervanging. Neem niet méér dan de aanbevolen dagelijkse dosering en houd het middel buiten bereik van kinderen. Gebruik wordt afgeraden bij kinderen tot 12 jaar, tijdens een zwangerschap, bij borstvoeding en bij mensen met een auto-immuunziekten. Raadpleeg uw arts indien je geneesmiddelen gebruikt. Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.
Ingredienten

Samenstelling per smelttabletje

Melatonine

0.1 mg

Ingrediënten
Vulstof (cellulose), verdikkingsmiddel (hydroxypropylcellulose), geharde katoenzaadolie, zoetstof (isomalt), antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), melatonine.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Sleepzz Melatonine Time Release Smelttabletjes 500TB?

Meer uit ons assortiment