Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Oorverzorging>Oordopjes>Oordopjes vliegtuig

Ohropax Filter Flight Oordopjes 1PR

Ideaal voor een comfortabele vlucht

16,99
  • Merk:  Ohropax
  • Inhoud: 1PR
  • EAN: 4003626072105
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Ohropax Filter Flight Oordopjes zijn comfortabele en veilig oordopjes voor een plezierige vlucht. De speciale gepatenteerde filters dempen vervelend omgevingslawaai en werken drukregulerend tijdens start en landing. De oordopjes bieden een prettige geluiddemping in het middenbereik, waarbij het nog steeds mogelijk is een gesprek te voeren. Tegelijkertijd reguleren de filters de drukcompensatie en kan daarmee pijn tijdens het stijgen en landen worden voorkomen. Daarnaast zijn de oordopjes gemakkelijk in het oor te plaatsen. Ook zijn ze afwasbaar en herbruikbaar.

Elke verpakking bevat een tweede paar kleinere oordoppen voor reizigers met een kleinere gehoorgang of voor kinderen vanaf vier jaar. Indien nodig kunnen de filters hierin worden ingezet.

Ohropax Filter Flight Oordopjes:
- zitten comfortabel en zijn veilig;
- met speciale gepatenteerde filters;
- werken drukregulerend en zijn geluidsdempend;
- zijn gemakkelijk in het oor te plaatsen;
- zijn afwasbaar en herbruikbaar.

Hoe te gebruiken?

De gehoorbescherming bestaat uit twee delen: de gekleurde, ronde filter en de transparante oordop. De filters zijn (M: 8-12mm) al in de grotere oordoppen aangebracht. Breng eerst deze oordoppen volgens de aanwijzingen in de gehoorgang. Als dit moeilijk gaat of onprettig aanvoelt, probeer het dan met de ietwat kleinere oordoppen (S: 6-11mm).

In de oren plaatsen: Grijp met 1 hand over uw hoofd en trek de oorschelp lichtjes naar boven en van het hoofd af, terwijl u met de andere hand de oordop voorzichtig in de gehoorgang schuift, tot deze prettig zit en de gehoorgang goed afsluit.

Uit de oren verwijderen: Verwijder de gehoorbescherming met een langzame, draaiende beweging.

Filter wisselen: Om de filter te verwijderen drukt u lichtjes op de oordop net onde de filter, tot deze uit de oordop komt. Plaats de filter vervolgens met het oorsymbool naar buiten in de grotere opening van de andere oordop. Let de filter iets schuin in de oordop en duw hem er vanaf de onderkant in. Druk dan lichtjes tegen het oorsymbool om de filter naar de juiste positie in de holle ruimte te duwen. Alleen als de filter op de juiste manier is geplaatst, kan de gecertificeerde dempende werking worden bereikt.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Ohropax Filter Flight Oordopjes 1PR?

Meer uit ons assortiment