9371.419 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Handverzorging>Nagels verzorgen en herstellen>Nagelvijl

DeOnlineDrogist.nl Orange Care Nagelpolijster 1ST

Voor perfect gepolijste nagels

12,95
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Orange Care Nagelpolijster kunt u gebruiken om groeven en ribbels te verwijderen en tegelijkertijd krijgen uw nagels een natuurlijke glans die tot 2 weken blijft bestaan. Met deze gloednieuwe automatische nagelpolijster verkrijgt u salonresultaten bij u thuis. De Orange Care Nagelpolijster is compact en gemakkelijk te gebruiken en laat uw nagels er perfect gepolijst uitzien met of zonder nagellak.

Belangrijke voorzorgsmaatregelen:

- Deze polijster is geschikt voor vinger- en teennagels. Gebruik het apparaat niet elders op het lichaam en gebruik het alleen voor het doel dat in deze handleiding wordt beschreven.
- Aangeraden wordt het door een enkele persoon te laten gebruiken. De rollers kunnen om hygiënische redenen beter niet met andere personen worden gedeeld.
- Gebruik het niet als u diabetes of een slechte bloedcirculatie heeft.
- Als u een huidaandoening of een andere medische aandoening heeft, overleg dan voor gebruik met uw huisarts.
- Gebruik het apparaat niet langer dan 2-3 seconden achter elkaar op dezelfde plek.
- Stop onmiddellijk met het gebruik als u pijn of irritatie ondervindt.
- Dit apparaat is niet geschikt voor gebruik door personen (inclusief kinderen) met een fysieke, sensorische of mentale beperking of gebrek aan ervaring en kennis, behalve als ze toezicht of instructies hebben gekregen over het apparaat van een persoon die verantwoordelijk is voor hun veiligheid.

Hoe te gebruiken?

Deze polijster is geschikt voor vinger- en teennagels. Gebruik het apparaat niet elders op het lichaam en gebruik het alleen voor het doel dat in de handleiding wordt beschreven. Aangeraden wordt het door een enkele persoon te laten gebruiken. De rollers kunnen om hygiënische redenen beter niet met andere personen worden gedeeld.Gebruik het apparaat niet langer dan 2-3 seconden achter elkaar op dezelfde plek. Stop onmiddellijk met het gebruik als u pijn of irritatie ondervindt.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over DeOnlineDrogist.nl Orange Care Nagelpolijster 1ST?

Meer uit ons assortiment