9477.897 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

O'Keeffe's Working Hands Handcreme 96GR

Zorg goed voor uw meest waardevolle gereedschap

9,99
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
O'Keeffe's Working Hands Handcrème is een geconcentreerde crème die een genezende, verlichtende en herstellende invloed heeft op extreem droge en gebarsten handen. De natuurlijke barrière van de huid kan snel beschadigden bij mannen en vrouwen die hun handen als 'gereedschap' gebruiken. Door deze beschadiging verliest de huid zijn vocht, met droge en gebarsten handen als gevolg.

O'Keeffe's Handcrème beschermt de huid niet alleen tegen nóg meer vochtverlies, maar trekt ook vocht naar de huid toe. De beschermende barrière die de handcrème creëert op het huidoppervlak sluit dat vocht in, waardoor de verdampingssnelheid wordt verminderd. Op die manier kunt u weer pijnloos gebruik maken van uw waardevolle gereedschap.

- Verhoogt onmiddellijk de vochtigheidsgraad.
- Helpt verder vochtverlies te voorkomen.
- Creeert een beschermende barrière op het huidoppervlak.
- Maakt een voelbaar verschil binnen enkele dagen.

Hoe te gebruiken?
Breng, wanneer nodig, een kleine hoeveelheid handcrème aan. Pas bij voorkeur ook toe na het wassen van de handen, na het nemen van een bad of douche en voor het slapengaan.
Ingredienten

Aqua, Glycerin, Stearic Acid, Sodium Hydroxide, Dimethicone, Ceteth-10, Laureth-4, Paraffin, Hydroxypropyl Methylcellulose, Allantoin, Octyldodecyl Stearate, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Acrylates/Acrylamide Copolymer, Paraffinium Liquidum, Polysorbate 85

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over O'Keeffe's Working Hands Handcreme 96GR?

Meer uit ons assortiment