9476.534 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Nutramedix RelaxMedix 30ML

Natuurlijke druppels voor ontspanning- en slaapondersteuning

26,95
  • Op voorraad:  6  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Nutramedix RelaxMedix is een 100% natuurlijk middel voor ontspanning- en slaapondersteuning. Dit middel bevat een combinatie van Samento en Amantilla (Valeriaan wortelextract en Cat's Claw bastextract (Uncaria tomentosa)) en is wetenschappelijk onderzocht en heeft een gecertificeerde kwaliteitsgarantie.

Nutramedix RelaxMedix:
- bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen
- voor ontspanning en slaapondersteuning
- bevat Valeriaan en Kattenklauw
- glutenvrij
- geschikt voor de leeftijd vanaf 18 jaar

Dosering
Neem voor incidentele ondersteuning 2-4x per dag 10-15 druppels, of voor incidentele slaapondersteuning 20-30 druppels voor het slapen, of zoals voorgeschreven door uw behandelaar. Doe de druppels in 120ml water en wacht een minuut voordat u het opdrinkt. Goed schudden voor gebruik. Dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Stop met gebruik als er bijwerkingen ontstaan. De aanbevolen (maximale) dagdosering niet overschrijden. Consulteer voor het nemen uw behandelaar indien u bloedsuikerverlagende medicatie gebruikt. Goed gesloten, op een droge plaats en bij kamertemperatuur (15-25°C) bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Ingredienten

Ingrediënten
Extractiemiddel (mineraalwater en ethanol) en mengsel van Valeriaanwortelextract en Cat’s Claw (Uncaria tomentosa)-bastextract (pentacyclisch chemotype, TOA-vrij). Alcoholgehalte: 20-24 Vol.%


Allergenen informatie
Niet genetisch gemodificeerd. Vrij van gluten, mais, suiker en lactose.


Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nutramedix RelaxMedix 30ML?

Meer uit ons assortiment