9479.120 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Lucovitaal Vermoeide Zware Benen Tabletten 30TB

Biedt ondersteuning bij zware, vermoeide benen dag & nacht

Korting 50%
14,99 7,50
  • Merk:  Lucovitaal
  • Inhoud: 30TB
  • EAN: 8713713022925
  • NUT-nummer: NUT_PL 472/258
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Lucovitaal Vermoeide Zware Benen met Muisdoorn biedt ondersteuning bij zware, vermoeide benen, zowel overdag als tijdens de nacht. Deze formule bevat 100 mg elementaire Magnesium uit Magnesiumbisglycinaat per tablet. Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren en het zenuwstelsel. Het draagt tevens bij aan extra energie bij vermoeidheid. Magnesiumbisglycinaat is een goed opneembare vorm van Magnesium met een hoge biologische beschikbaarheid, wat betekent dat deze goed door het lichaam wordt opgenomen. Dit komt doordat ieder Magnesiumdeeltje is gebonden (gecheleerd) aan twee moleculen van het aminozuur glycine en hierdoor niet splitst onder invloed van maagzuur.
Ook bevatten de tabletten Muisdoorn. Dit ondersteunt de bloedcirculatie en biedt ondersteuning bij zware en vermoeide benen. Ook is er vitamine B3, B6 en Vitamine C toegevoegd die een ondersteunende rol bieden aan het verminderen van de vermoeidheid in uw benen.
De tabletten zijn voorzien van een 'time release' afgifte. Dit houdt in dat de tabletten gedurende de dag of nacht hun actieve stoffen afgeven aan het lichaam.

Dosering
Eenmaal daags 1 tablet, overdag of voor het slapen gaan, met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen

De maximale hoeveelheid vitamine B6 in een supplement ligt voor kinderen lager dan voor volwassenen. De reden hiervoor is dat kinderen een lagere veilige bovengrens voor vitamine B6 hebben dan volwassenen. In de onderstaande tabel staat de maximale hoeveelheid vitamine B6 voor kinderen aangegeven. Wij adviseren u om hier rekening mee te houden.

Hoeveelheid vitamine B6

Advies/waarschuwing

Tot 3 milligram per dag

Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar

3 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar

5 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar

7 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen houden.
Ingredienten

Samenstelling per tablet


ADH
Elementaire Magnesium100 mg26,7%
Muisdoorn100 mg-
Vitamine B32,4 mg15%
Vitamine B6210 mcg15%
Vitamine C12 mg15%
Ingrediënten
Vulmiddelen (Cellulose, Hydroxypropylmethylcellu-lose), Magnesium Bisglycinaat , Muisdoorn (Ruscus aculeatus), Anti-klontermiddelen (Stearine-zuur, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Vitamine C (Ascorbinezuur), Coating (Ethylcellulose), Vitamine B3 (Niacinamide), Vitamine B6 (Pyri-doxine HCl).

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Lucovitaal Vermoeide Zware Benen Tabletten 30TB?

Meer uit ons assortiment