Bestel nu
0
€ 0,00
Kiss 100 Full Cover Nails Active Oval 1ST

×

of

Kiss 100 Full Cover Nails Active Oval 1ST

10,99
  • Merk: Kiss
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 731509160048
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  39  stuks beschikbaar
Productbeschrijving

Set van 100 kunstnagels in 10 verschillende maten

Algemeen
Kiss 100 Full Cover Nails Active Oval is een set van 100 kunstnagels in 10 verschillende maten, goed voor 5 manicures. Met deze nagelkit heeft u binnen een handomdraai mooi verzorgde handen zonder daarvoor naar een nagelstudio te hoeven gaan. Geef de nagels een mooi kleurtje en geniet van mooi verzorgde handen met nagels die langdurig blijven zitten.

Kiss 100 Full Cover Nails Active Oval:
- bevat 100 kunstnagels in 10 maten
- bevat lijm om de nagels mee aan te brengen
- goed voor 5 manicures
- blijft langdurig zitten
- gemakkelijk te verwijderen

Hoe te gebruiken?
Maak uw nagels schoon met nagellakremover. Vijl vervolgens uw eigen nagels en druk de nagelriemen naar achteren met een manicure-stick. Kies voor iedere vinger de juiste maat nagel en leg deze apart. Pak nu de lijm erbij die bij de verpakking in zit en breng de lijm aan op het gedeelte van de kunstnagel die uiteindelijk op de eigen nagel komt. Breng vervolgens een laagje lijm aan op de natuurlijke nagel. Zorg ervoor dat u voldoende lijm aanbrengt voor een goede hechting. Plaats nu de kunstnagel op uw natuurlijk nagel. Hou dit een paar seconden vast, zodat het kan gaan hechten. Herhaal deze stappen totdat u alle nagels hebt gehad. Vijl de kunstnagels daarna eventueel nog bij.


Verwijderen
Om de nagels weer te verwijderen wordt aangeraden ze niet los te forceren of los te trekken. Om de nagels snel en makkelijk te verwijderen kunt u het beste het grootste gedeelte van de nagel afknippen. Gebruik nagellakremover om de kunstnagels makkelijk te verwijderen. Leg de nagels in nagellakremover tot de kunstnagels zacht zijn. Verwijder nu met een doekje de zacht geworden kunstnagels.


Ingrediënten

Ingrediënten
Nagels: ABS Plastic. Lijm: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist