9479.062 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Kiss Brush On Nail Glue 1ST

Nagellijm voor het gemakkelijk aanbrengen van kunstnagels

5,99
  • Merk:  Kiss
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 731509659917
  • Op voorraad:  12  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Kiss Brush On Nail Glue is een nagellijm voor het gemakkelijk aanbrengen van kunstnagels. Deze sneldrogende nagellijm heeft een kwastje dat de lijm gelijkmatig verdeeld zodat luchtbelletjes worden voorkomen waardoor de nagels langdurig blijven zitten. Geschikt voor het aanbrengen van plaknagels en nagel tips. Bovendien is deze lijm ook te gebruiken om uw gespleten of gescheurde natuurlijke nagels te repareren.

Kiss Brush On Nail Glue:
- laat kunstnagels langdurig zitten
- droogt binnen enkele seconden
- voorzien van handig kwastje
- voorkomt luchtbelletjes

Hoe te gebruiken?

Aanbrengen van plaknagels: breng een dun laagje lijm aan op de achterkant van de plaknagel en de natuurlijke nagel. Druk de plaknagel op de natuurlijke nagel en houdt enkele seconden vast totdat de nagellijm is gedroogd.
Aanbrengen van nagel tips: maak de nagels schoon met een nagellak remover op acetonbasis. Breng nagellijm aan op de vrije rand van de nagel. Plaats de tip op de nagel en druk stevig aan. Breng extra lijm aan op de rand van de tip om de hechting te verzekeren.
Nagelreparatie: breng een klein druppeltje lijm aan op een gespleten of gescheurde nagel. Druk de beschadiging 3 seconden naar beneden met een manicure stick. Polijst de gerepareerde nagel met een buffer glad.


Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Kiss Brush On Nail Glue 1ST?

Meer uit ons assortiment