9369.884 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Darm supplementen>Prikkelbare darm syndroom

Kijimea Prikkelbare Darm Capsules 84CP

Medisch hulpmiddel

78,04
  • Merk:  Kijimea
  • Inhoud: 84CP
  • EAN: 4260344396023
  • Op voorraad:  38  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Kijimea Prikkelbare Darm Capsules is een medisch hulpmiddel van klasse IIb voor de behandeling van het Prikkelbare Darm Syndroom met de typische symptomen constipatie, diarree, buikpijn, winderigheid en een opgeblazen gevoel. Het kan worden gebruikt nadat een arts prikkelbare darm syndroom heeft vastgesteld.
Steeds meer onderzoekers zijn van mening dat een beschadigde darmbarrière als een oorzaak van het Prikkelbare Darm Syndroom kan worden gezien. Door minimale beschadigingen van de darmwand kunnen verontreinigingen en ziektekiemen binnendringen, die kleine ontstekingen veroorzaken. Hierdoor kan het enterale zenuwstelsel worden gestimuleerd, waardoor de typische symptomen zoals constipatie, diarree, opgeblazen gevoel en buikkrampen herhaaldelijk alleen, of in combinatie optreden. Kijlimea Prikkelbare Darm bestrijdt deze symtomen doordat het de oorzaak van het Prikkelbare Darm Syndroom aanpakt: het hecht zich aan de beschadigde darmwand. Hoe werkt het? Wetenschappers hebben na jaren onderzoek ontdekt dat de in Kijimea Prikkelbare Darm aanwezige unieke bifidobacteriestam B. bifidum MIMBb75 zich rechtstreeks hecht aan de darmwand. Onze experts hebben het hierbij over een ‘pleistereffect’. Kijimea Prikkelbare Darm werkt als het ware als een pleister op de beschadigde darmwand.
Het resultaat:verontreinigingen en ziektekiemen kunnen minder goed de darm binnendringen, waardoor de darm ook minder wordt geïrriteerd.

Dosering
Neem 1 maal per dag 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water zonder te kauwen in. Voor de beste resultaten bevelen wij aan deze capsules gedurende ten minste vier weken, maar bij voorkeur twaalf weken te gebruiken. Na ongeveer 1 week regelmatig gebruik moet een eerste verlichting van de symptomen merkbaar zijn.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Kijimea Prikkelbare Darm Capsules 84CP?

Meer uit ons assortiment