Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Darm supplementen>Prikkelbare darm syndroom

Kijimea Prikkelbare Darm Capsules 14CP

Medisch hulpmiddel

15,79
  • Merk:  Kijimea 
  • Inhoud: 14CP
  • EAN: 4260344396009
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Kijimea Prikkelbare Darm Capsules is een medisch hulpmiddel van klasse IIb voor de behandeling van het Prikkelbare Darm Syndroom met de typische symptomen constipatie, diarree, buikpijn, winderigheid en een opgeblazen gevoel. Het kan worden gebruikt nadat een arts prikkelbare darm syndroom heeft vastgesteld.
Steeds meer onderzoekers zijn van mening dat een beschadigde darmbarrière als een oorzaak van het Prikkelbare Darm Syndroom kan worden gezien. Door minimale beschadigingen van de darmwand kunnen verontreinigingen en ziektekiemen binnendringen, die kleine ontstekingen veroorzaken. Hierdoor kan het enterale zenuwstelsel worden gestimuleerd, waardoor de typische symptomen zoals constipatie, diarree, opgeblazen gevoel en buikkrampen herhaaldelijk alleen, of in combinatie optreden.
Kijimea Prikkelbare Darm Capsules bestrijdt deze symptomen doordat het de oorzaak van het Prikkelbare Darm Syndroom aanpakt: het hecht zich aan de beschadigde darmwand.

Hoe werkt het?
Wetenschappers hebben na jaren onderzoek ontdekt dat de in Kijimea Prikkelbare Darm aanwezige unieke bifidobacteriestam B. bifidum MIMBb75 zich rechtstreeks hecht aan de darmwand. Onze experts hebben het hierbij over een ‘pleistereffect’. Kijimea Prikkelbare Darm werkt als het ware als een pleister op de beschadigde darmwand.
Het resultaat:verontreinigingen en ziektekiemen kunnen minder goed de darm binnendringen, waardoor de darm ook minder wordt geïrriteerd.

Gebruiksadvies
Neem 1 maal per dag 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water zonder te kauwen in. Voor de beste resultaten bevelen wij aan deze capsules gedurende ten minste vier weken, maar bij voorkeur twaalf weken te gebruiken. Na ongeveer 1 week regelmatig gebruik moet een eerste verlichting van de symptomen merkbaar zijn.


Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Op kamertemperatuur bewaren.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Ingredienten
Samenstelling
Twee capsules (is dagdosering) bevatten:
probiotica bacteriestam: bifido B. bifidum MIMBb75 10 miljard CFU*.
* CFU = kolonievormende eenheden.

Ingredienten
maiszetmeel, hypromellose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, titaniumdioxide, ijzeroxide, Brillant blue FCF.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Kijimea Prikkelbare Darm Capsules 14CP?