DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Healthypharm Ibuprofen 200mg Tabletten 20TB
Healthypharm Ibuprofen 200mg Tabletten 20TB

Healthypharm Ibuprofen 200mg Tabletten 20TB

1,99
 • Merk: Healthypharm
 • Inhoud: 20TB
 • EAN: 8714632085978
 • Bijsluiter:

  lees voor gebruik de bijsluiter

 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
 • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Ontstekingsremmende en koortswerende pijnstiller

Algemeen
Healthypharm Ibuprofen 200mg Tabletten is een ontstekingsremmende en koortswerende pijnstiller. Ibuprofen kan gebruikt worden bij Koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn bij inentingen, hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn, spierpijn en reumatische pijn.

Dosering
Geneesmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter.

Voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar.
De aanbevolen dosering is eerst 2 tabletten, zo nodig gevolgd door 1 of 2 tabletten. U mag ten hoogste 6 tabletten à 200 mg per dag (=24 uur) per dag innemen. Het is raadzaam de doseringen gelijkmatig over de dag te verdelen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Volwassenen: Raadpleeg uw arts als u zich niet beter voelt na 5 dagen bij pijn of na 3 dagen bij koorts,of als de klachten verergeren.
Adolescenten (12 – 18 jaar oud): Indien adolescenten dit geneesmiddel langer dan 3 dagen nodig hebben of indien de symptomen verergeren, dient een arts geraadpleegd te worden.
Kinderen en jongeren tot 18 jaar
Er is een risico op verstoorde nierfunctie bij uitgedroogde jongeren.

De tabletten in hun geheel doorslikken met een ruime hoeveelheid water.

Niet bebruiken als u allergisch bent voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Deze stoffen kunt u vinden in
rubriek 6. Niet gebruiken als u ernstig hartfalen heeft.- U heeft astma-aanvallen als gevolg van het gebruik van ibuprofen in uw medische voorgeschiedenis of bent bekend met overgevoeligheid voor de groep geneesmiddelen waartoe ibuprofen behoort, de zogenaamde NSAID’s.- U heeft eerder een maagdarmbloeding of –perforatie gehad bij gebruik van NSAID’s.
- U heeft een actieve of terugkerende maagzweer of zweer in de twaalfvingerige darm,bloedingen maag of de darmen of zwerende ontstekingen van de dikke darm.- U heeft een ernstige verstoring van de nier- of leverfunctie.- U heeft een spontane verhoogde neiging tot bloedingen of gebruikt bloedverdunners (anticoagulantia).- U lijdt aan andere bloedingen, bijv. een hersenbloeding.- Tijdens het derde trimester van de zwangerschap.

Gebruikt u andere medicijnen, of heeft u dat kort geleden gedaan, bent u zwanger of geeft u borstvoeding, raadpleeg dan uw arts of apotheker.
Actieve stofIbuprofen
Sterkte200
Vormtablet
LeeftijdVanaf 12
Indicatiepijn, koorts, ontstekingsremmend
Contra Indicatiemaag- of darmklachten, een bloedziekte, hersenbloeding of andere actieve bloeding,overgevoeligheid voor een van de bestanddelen, zwangerschap

ema

Bijsluiter Waarschuwingen

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit middel gebruikt als u een infectie heeft. Als u hartproblemen heeft, inclusief hartfalen, angina of als u een hartaanval, een bypass operatie, perifere arteriële ziekte of een beroerte heeft gehad. Als u hoge bloeddruk, diabetes of hoog cholesterol heeft, een familiegeschiedenis met hartproblemen of beroerte heeft, of als u rookt. Vermijd gebruik van ibuprofen met andere, soortgelijke middelen. Ouderen hebben vaker last van bijwerkingen op het maagdarmstelsel. Bloedingen, zweren en perforatie zijn gemeld. Het risico hierop is groter, naarmate de dosering hoger is, u al eerder bloedingen, zweren of een maagdarmperforatie heeft gehad of als u bepaalde andere geneesmiddelen gebruikt. Uw arts kan een beschermend middel voorschrijven. Bij het optreden van een maagbloeding of andere klachten moet het gebruik van ibuprofen onmiddellijk gestaakt worden en een arts geraadpleegd worden. Bij patiënten die lijden aan maagdarmziekten is voorzichtigheid geboden. Er zijn heftige huidreacties gemeld bij het gebruik van dit middel. Stop met het innemen van dit middel en zoek direct medische hulp als u huiduitslag, schade aan de slijmvliezen, blaren of andere reacties van allergie krijgt. Dit kunnen de eerste klachten van een zeer ernstige huidreactie zijn. Ibuprofen HTP kan symptomen van infecties, zials korts en pijn, verbergen. Het is daarom mogelijk dat Ibuprofen HTP de passende behandeling van een infectie vertraagt, wat kan leiden tot een verhoogd risico op complicaties. Dit is waargenomen in door bacteriën veroorzaakte longontsteking en bacteriële huidinfecties die kunnen voorkomen bij waterpokken. Als u dit geneesmiddel gebruikt terwijl u een infectie heeft, en de symptomen van uw infectie blijven bestaan of worden erger, dan moet u direct een arts raadplegen. Langdurig gebruik van elk type pijnstiller bij hoofdpijn kan bestaande hoofdpijn verergeren. Als u vaak of dagelijks hoofdpijn heeft ondanks het regelmatig gebruik van medicatie bij hoofdpijn, raadpleeg dan uw arts. Bij patiënten die lijden aan stoornissen in de bloedstolling of de lever- of nierfunctie is voorzichtigheid geboden. Bij het optreden van bloedbeeldafwijkingen of leverfunctiestoornissen moet het gebruik van ibuprofen gestopt worden. Bij een vermindering van de nierfunctie moet de dosis ibuprofen aangepast worden. Dit product behoort tot een groep medicijnen (NSAID's) die tijdens het gebruik de vruchtbaarheid van vrouwen nadelig kan beïnvloeden. Dit is omkeerbaar door het gebruik van dit geneesmiddel te stoppen.

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de verpakking na 'niet te gebruiken na' of 'EXP'. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.


Meer uit ons assortiment:

 • Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten 50TB

  Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten | 50TB

  1,49
 • Leidapharm Neusspray Xylometazoline HCl 1 mg/ml 10ML

  Leidapharm Neusspray Xylometazoline HC... | 10ML

  3,49
 • Fixodent Original Kleefpasta 70.5GR

  Fixodent Original Kleefpasta | 70.5GR

  -34%
  5,69
  8,59
 • Healthypharm Allergietabletten HTP Cetirizine diHCI 10mg Tabletten 30ST

  Healthypharm Allergietabletten HTP Cetir... | 30ST

  6,99
 • Otrivin Menthol Xylometazoline HCI 1 mg/ml Neusspray bij een verstopte neus 10ML

  Otrivin Menthol Xylometazoline HCI ... | 10ML

  6,79

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist