9368.671 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine c>Vitamine c capsules

Golden Naturals Vitamine C 1000mg Puur Capsules 180VCP

Hoge dosering voor extra behoefte aan vitamine C

19,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving
  Algemeen
  Golden Naturals Vitamine C 1000mg Puur is een hoog gedoseerde vitamine C voor de periodes dat we er meer van nodig hebben. Vitamine C ondersteunt meerdere processen en functies in ons lichaam. Zo is het belangrijk voor onze bloedvaten, botten, kraakbeen, energieniveau, onze huid en natuurlijk het imuunsysteem. Omdat we zelf geen vitamine C kunnen aanmaken, is inname door voeding van groot belang en kunnen we dit aanvullen door het nemen van een hoogwaardig supplement. Golden Naturals ontwikkelde deze capsules met hoge dosering L-ascorbinezuur om in deze behoefte te voorzien. De veganistische capsules zijn makkelijk in te nemen en eventueel open te maken om zo te vermengen met water. Ze zijn daarnaast geheel vrij van ei, gist, gluten, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker en vis.

  Dosering
  1x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd met water innemen. Bij verhoogde behoefte kun je, eventueel verdeeld over de dag, 3 capsules innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.

  Waarschuwingen
  Buiten bereik van kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
  Ingredienten

  Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

   

   

  RI*

  Vitamine C (L-ascorbinezuur)

  1000 mg

  1250%

  *Referentie inname

  Ingrediënten
  vitamine C (L-ascorbinezuur), verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), antiklontermiddel (plantaardige magnesiumstearaat)

  Heeft u een vraag over Golden Naturals Vitamine C 1000mg Puur Capsules 180VCP?

  Meer uit ons assortiment