9477.909 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Footlogics Sports Inlegzool S (38-40) 1PR

Inlegzolen voor sporters, ter verlichting van klachten en blessures

29,95
  • Op voorraad:  8  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Footlogics Sports S 38-40 Inlegzolen zijn volle-lengte corrigerende inlegzolen, speciaal ontwikkeld voor sporters. Ontwikkeld volgens de meest recente orthopedische principes en inzichten. Corrigeert bij overpronatie waardoor de druk op de enkels verlicht wordt. Het resultaat: minder sportblessures. Ondersteunt bij plat-, hol/, en doorgezakte voeten. Footlogics Sports inlegzolen zijn geschikt bij hielpijn, pijn aan de bal van de voet, lage rugklachten, pijn aan de buitenkant van de knie (lopersknie), achillespeesblessure, scheenbeenpijn en algemene voetklachten

Hoe te gebruiken?
Gebruik de Footlogics Sports inlegzolen bij hardlopen, Nordic Walking, (winter)sporten, skischoenen, tennis en golf en bij sporten op kunstgras en in de sporthal.De inlegzolen zijn geschikt voor alle typen sport-, hardloop-, en wandelschoenen. Indien nodig heel eenvoudig op maat bij te knippen.
Verwijder het originele voetbed dat zich in uw schoeisel bevindt (tenzij dun en plat) en vervang dit door de Footlogics Sports inlegzool. De zolen kunnen eenvoudig ingekort worden door te knippen langs de lijnen aan de onderkant van de zool. Het kan een paar dagen duren om aan Footlogics inlegzolen gewend te raken. Als het niet direct comfortabel aanvoelt, draag de zolen dan gedurende de eerste dagen slechts een aantal uren per dag en bouw dit rustig uit: elke dag 1 uur langer.

De zolen kunnen het beste gereinigd worden met een lauwwarme, vochtige doek: niet laten weken. Laat de vochtige zolen drogen aan de lucht. Footlogics inlegzolen kunnen niet in de wasmachine en niet in de droger. Footlogics inlegzolen gaan bij normaal dagelijks gebruik ongeveer een jaar mee.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Footlogics Sports Inlegzool S (38-40) 1PR?

Meer uit ons assortiment